Dåligt utseende

Det var som vi trodde. Magen var i minsta laget, så barnmorskan gav oss en tid till ultraljud för att kolla upp att allt ser bra ut. Å det gör det säkert. Förmodligen har han bara kurat ihop sig lite längre bak än andra bebisar. För hjärtat slog iaf som det skulle å han rör ju på sig. Men det visar sig nästa vecka.

Idag blir det en tripp upp till Gävle med hemresa imorgon. Känns inget vidare. Fast å andra sidan har man ju inget annat vettigt att göra ändå. Å jag jobbar ju inte så många dagar till, så jag ska väl inte klaga. Kommer förmodligen att sakna jobbet sen när jag går hemma å såsar.

Valborg imorgon. Inget firande för min del. Jag jobbar ju både valborgsmässoafton samt 1:a Maj. Så jag överlåter firandet till alla ungdomar som troligtvis kommer att ragla omgring fulla å dana på stan å störa min nattsömn. Antar att min kära granne kommer att fira in våren rejält... För han är ju ganska bra på att fira VARJE helg. Börjar bli riktigt trött på hans festande å gitarrspelande samt hans skrikande polare. SUCK!

Borde ta tag i vårstädning av lägenheten... Snart ser man inte längre ut genom fönstren pga dåligt underhållna fönsterrutor. Men det är ju så tråkigt att putsa dom... Hur jag än bär mig åt, så lyckas det alltid bli flammigt å randigt. Man kanske skulle hyra in nån som gör jobbet åt en... Hm, det tål att tänkas på.

image36
Man kanske skulle ringa den där Janne....

 

Dålig tillväxt

Precis klar med tvätten. Börjar bli lite jobbigt att kånka på tvättkorgen upp å ner för trapporna, men det kunde ju vara värre. Kommer ju få bära vagnen upp å ner för trapporna sen... En hiss vore ju inte så dumt.

Ska till barnmorskan idag. Dags att mäta å väga igen. Får väl se vad hon säger denna gång. Jag växer väl inte riktigt som jag ska. Alla undrar var jag har gömt min mage, å det börjar jag oxå undra... Iofs är det ju skönt att man inte är så stor, fast man funderar ju över hur han mår därinne.

Har varit ledig hela helgen å även idag. I lördags var jag först hos Christopher (kollega) som nu flyttat från Norrköping till vår stad =), å sen bar det av till Madde för att deltaga på hennes sexparty. Tjejerna drog sen vidare in till stan, men då gick jag hem.
Igår var det lite turbulent i hemmet. Hamnade i en dispyt med sambo, men det har löst sig nu (för denna gång iaf).

Kanske bäst att man stoppar i sig lite föda innan det är dags att gå så kanske vågen visar lite mer...

Fräs!

Åsa ringde på utsatt tid i helgen. Det blev en liten tjeja. GRATTIS!

Sovit i Nyköping inatt. Eller sovit å sovit, det vette sjutton, men vilat huvudet mot kudden en stund iaf.
Nu har jag dock slutat för dagen å imorgon är jag ledig. Då blir det en tripp till Brunneby musteri med Erica. Dags att fylla på saftförrådet lite.

Väntar på att en "tant" från Folksam ska komma. Hon ringde å ville att vi skulle gå igenom mina försäkringar å det kan väl inte skada. Har ingen koll på vad jag har för försäkringar eller vad jag borde ha... Så det blir nog finemang.

Är så trött på att min näsa aldrig vill sluta rinna. Det är ett evigt snorande å snörvlande. Hur mycket ryms det i en näsa egentligen???

Duschade Jack i helgen. Blir vansinnig på allt katthår som han hela tiden släpper ifrån sig. Snacka om kraftig hårväxt... Hoppas att det blir lite bättre nu. Han luktar iaf gott.

Nej, det är nog bäst att hoppa ur uniformen å ta på sig något lite mer bekvämt nu när man är ledig =)

Smaklöst

Haft medlemsutbildning med facket i Norrköping idag. Ganska slappt, men det ska man väl inte klaga över. Fast det är ju mycket regler å grejer som man bör hålla reda på när det gäller arbetstider, lön å ledighet, så det inte blir fel. Vore ju katastrof om man skulle bli lurad på pengar å lediga dagar! Men å andra sidan får jag ju gå hem om 1 månad. Fick beslutet från försäkringskassan i veckan å dom beviljade min havandeskapsersättning. Gött! Bara att börja räkna ner arbetsdagarna nu... Bara hoppas att utbetalningen från kassan kommer igång som den ska oxå så man inte står där utan pengar. Det vore ju katastrof!

Ledig i helgen. Har lite planer på att träffa Erica å lilla Lea. Å kanske får man ett samtal från Åsa oxå. Hon har ju beräknad förlossningsdag imorgon. Men det kan ju dra ut på tiden.

Har varit lite huslig idag oxå å dammsugit å diskat. Borde väl skura golven oxå, men det får nog vänta lite till. Måste dock ner till Hemköp å handla lite proviant. Det ekar i kylen... Å det är ju inget bra när jag fått order om att äta mer. Fast det är ju inte så lätt när matlusten verkar ha försvunnit helt. Vad äter man när ingenting smakar???

Fikasugen

Är i Västerås. Har rast nu, sen en sväng till Stockholm å tillbaka innan det bär av till hotellet för överliggning.

Har varit sjuk (igen). Jädra förkylningsvirus som aldrig ger med sig. Är fortfarande inte helt 100, men försöker jobba på ändå. Tog en extra gnettur nästa vecka för att täcka upp karensdagen. Det blir ju min sista fulla lön innan jag går hem på föräldraledigt, så det är väl bäst att försöka krama ur så mycket pengar som möjligt. Sen vet man ju inte när man får några nästa gång...

På måndag har jag överliggning igen. Fast då blir det i Gävle. Har lyckats få den turen varje vecka denna månad. Ingen höjdare. Lite variation skulle ju inte skada.

Snart dags att åka. Ska ta en fika med Emil när jag kommer fram till Stockholm innan det bär av tillbaka hit. Han hade visst rast där samtidigt som mig. Men det är ju trevligt med lite sällskap.
RSS 2.0