Fia 30 år!

Här kommer lite bilder från Fias (sambos syster) 30 års fest.
Vi hade superkul!!! Tack Fia för en helt otrolig kväll!
Några av bilderna är "stulna" från Fia. Hon hade anlitat en fotograf för kvällen. LYX!


Födelsedagsbarnet


Några av syskonen Rosdal å så jag


Lokalen (Jättemysig. Det var i ett skyddsrum...)


Födelsedagsbarnet och festfixaren Alex välkommnar till bords


Thailändsk buffe’Uppträdande 1


Uppträdande 2


Sambo


Uppträdande 3


Uppträdande 4


Uppträdande 5


Dans


Jag å Therese dansar (tror jag...)


Fia river loss


YEAH!Storasyster och lillebror Rosdal


Shake shake


Dancing queen!


Kusin Tobbe och Fias bästa vän Sofia


Sångfågel


SKÅL!Hemma i Linköping hade det gått bra för Sara å Pierre som agerade föräldrar till pyret när vi var borta. Inga bekymmer alls. Tack Sara å Pierre! Vad skulle vi göra utan er?

Å imorgon åker jag tillbaka till Stockholm igen. Men denna gång åker jag utan sambo för att träffa Sara. Ska bli så skoj!

Nu dags att sortera tvätt å bege mig ner till tvättstugan. Inte lika skoj, men nödvändigt.

KAOS!

Skulle åka pendel igår. Det gick bra. Dom första 3 timmarna... Sen var det total kaos på spåren. Anledning: det kalla och fuktiga vädret. Fukten i kombination med kylan gjorde att det blev isbildning på tågens strömavtagare. Det i sin tur ledde till att tågen inte kunde försörjas med el. Vilket  då leder till att tågen blir ståendes...  Så resten av min tur kantades med förseningar, inställda tåg, förbannade resenärer, telefonköer till trafikledningen, ingen rast, väntetid på taxi,  och slutligen 2 timmars övertid. 02.20 var jag hemma. Skulle jobbat 14.21-00.17. Men det blev istället ett 12-timmarspass utan rast. Tror ni jag var trött när jag kom hem?! Idag gjordes iaf beslutet att ställa in all pendeltrafik och istället ersätta den med bussar tills fukten i luften avtar något. Så vi får väl se hur det ser ut på spåren imorgon. Enligt mitt schema ska jag åka pendel 04.53-11.30 imorgon...


Fascinerande

Ber om ursäkt för textstorleken i det förra inlägget. Den har en tendens att bli väldigt stor när jag bloggar på jobbet. Inte en aning om varför det blir så. Men, man ser ju iaf vad det står.

Kollade precis på Familjen Annorlunda på 4:an. Jag blir så fascinerad. För mig är det helt obegripligt hur man orkar. 10 ungar... Jag har svårt att tänka mig att ens skaffa 1 barn till.  Tycker jag har fullt upp med Mijo. Å så är jag ju väldigt mån om mitt "privatliv" oxå. Jag behöver känna att jag är mer än "bara" mamma. Men vi är alla olika. Jag beundrar dom iaf. Å det är skönt att få lite perspektiv på sitt eget liv. Tänk vad tyst å lugnt det är här ändå...


Familjen Johansson

Tjatmoster

Skäms på mig! Jag har blivit helt värdelös på att blogga. Å ju längre tiden går desto jobbigare blir det att ta tag i det... Men det är väl bara att ta tjuren i hornen...

Sitter på jobbet. Jour! Segt! Tänker på min väninna i Umeå som förmodligen har väldigt ont nu... Hon är på förlossningen. Håller tummarna för att allt kommer gå bra. Är så glad för hennes skull. Dom har ju försökt å velat detta så länge. Å så äntligen blev det deras tur. Lycka till, gumman!

Ser fram emot helgen. Då blir det PARTY! Sambos syster fyller 30 å har bjudit in till stor fest i huvudstaden. Sara å Pierre kommer agera föräldrar till sonen. Hoppas det kommer gå bra. Han har ju blivit "lite" trotsig den senaste tiden. "Nej" är ett ord som han använder flitigt... Men dom reder nog ut det, det är jag inte orolig för.

Nästa helg är oxå något jag ser fram emot. Då ska jag till Stockholm igen. Å träffa Sara (barndomskamraten). Det ska bli så kul! Det var så länge sen vi sågs på "tu man hand". *Längtar*

Annars går väl livet sin gilla gång. Upp å ner... Tålamodet tryter en del för tillfället, då sonen verkar ha tappat hörseln totalt. Han hör det han vill höra, om man säger så. Men det är väl så det ska vara, får väl se det som ett friskhetstecken. Å det är ju ändå lite kul att se å få ta del av hans utveckling.

Några nyårslöften har jag inte gett, men jag ska iaf försöka bli lite bättre på att uppdatera här (om det forfarande finns någon som läser?)

Nu är det snart dags att åka hem till familjen å pröva tålamodet igen=)


RSS 2.0