Jag lyckades inte i år...

Hålla mig undan från vinterkräksjukan, alltså. Har aldrig någonsin tidigare varit magsjuk å det ska jag vara tacksam för förstår jag nu. Fy f-n det är nog bland det värsta jag varit med om. Sambo låg däckad samtidigt. Men nu är man på fötter igen.

Firade julen hos mamma. Åkte lite pendel först på morgonen dock. Och igår var det som vanligt kalkon hos morbror Johnny å fru Lena. Trevligt, trevligt.

Sitter i Stockholm nu. Ska vidare till Gävle sen. Men jag är iaf ledig tor-fre *SMAJL*

Väntar fortfarande på provsvaren från den senaste operationen... 2-3 veckor sa dom att det skulle ta, men nu har det gått 5 veckor. Märkligt. Man blir ju ororlig måste dom ju förstå. Tänkte jag skulle ring å kolla upp vart dom tagit vägen om jag inte hört nåt efter nyår.

Kaffeslampa

Serveringstur till Gävle idag. Kränger kaffe i kopiösa mängder... Rast just nu å har precis ätit, så nu är man lagom seg.
Hade ju egentligen jour idag, men dom ringde igår å gav mig denna tur. Men det gör ingenting, blev ledig imorgon istället *LER*.

Kallt är det här i Gävle *BRR*. Såg Gävlebocken på håll oxå. Jösses vad stor den var! Snart dags att gå tillbaka till tåget, så man kommer hem nån gång. Blir lugnt ikväll. Skulle egentligen ha tvättat, men den tiden sumpades ju i och med att jag fick ändrad tur. Fanns ingen ny tid förens dagen innan julafton, så nu har jag ingen ren uniform på måndag. Men jag får väl kila ner till tvättis ikväll å köra en maskin med skjortor, så jag klarar mig ett par dagar iaf.

Ledig imorgon som sagt. Funderar på att rensa ut lite skit i förrådet. Skulle behövas... Men vi får väl se vad man orkar med.

Tågmästar Uffe hälsar till er som läser å hälsar en God Jul!

Tröttast

Rast i Gävle. Började vid kl 4 i morse. Är sjukt trött! Ändå har jag sovit mååånga timmar. Däckade redan kl 14 igår efter jobbet å låg i sängen till kl 3 i morse. Kommer nog däcka när jag kommer hem idag oxå.

Blir inte mycket gjort hemma. Disken växer ikapp med katthår å damm. Ska väl ta tag i det i helgen är tanken. Det blir inget Stockholm för mig på lördag iaf. Orkar helt enkelt inte med nån fest just nu. Hade ju varit roligt under andra omständigheter...

Imorgon är jag ledig från SJ, men ska jobba på Cloetta center istället. borde väl egentligen vara hemma å ta det lugnt, men det är är ju alltid välkommet med lite extra pengar.


Vad trött jag blir...

Vad är det för fel på jobbets datorer??? Alltid blir textstorleken knas när man bloggar här. KÖP NYA DATORER!!!

Tillbaka till vardagen

1:a dagen på jobbet efter semester å operation. Det stramar lite i ryggen å trött är jag, men det ska nog gå. Ledig imorgon. Ska till läkaren. Nästa vecka åker stygnen bort oxå. Provsvaren skulle ta 2-3 veckor, så det är ju bara att fortsätta vänta.

Figge (kusinen) ringde igår å undrade om vi (sambo å jag) ville följa med å kolla på Kent när dom kommer till Cloetta center i början av nästa år. Låter ju som en bra idé även om Kent inte är mina favoriter. Men sambo gillar ju dom. Figge beställde iaf biljetterna idag.

Inflyttningsfest hos Ulf å Kattis på lördag. Får se om jag orkar med det. Det har ju minst sagt varit turbulent på senaste tiden... Får väl hoppas att allt löser sig till det bästa, även om jag tvivlar en del. Men vi får väl se om motsatsen bevisas.


RSS 2.0