Väntar in helgen

Jour idag 05.00-12-30. Än har jag inte behövt åka iväg på nåt iaf. Men det är lite stressande att sitta å inte veta om man ska iväg på nåt eller inte.

Ledig igår. Var hos Erica på dagen sen blev det en sväng till Norrköping för en fika m Emil å en film på det. Skulle egentligen träffat Patrik men han fick förhinder, så det får bli en annan gång. 
Ledig i helgen oxå. Iaf från SJ. Ska dock jobba på hockeyn på söndag. Annars inga direkta planer,  eventuellt blir det en sväng på stan m Madde på lördag. 

Nu ringde dom ut mig på en pendeltur. Ganska skönt, så slipper man sitta här å glo.  
 

Liten, mindre, minst

Var hos barnmorskan idag. Har bara gått upp 2 kg... Ändå är jag nu i vecka 25. Hon mätte magen oxå. Resultatet håller sig inom det normala på skalan, men ligger precis på gränsen. Ska väl iofs vara tacksam för att man inte ser ut som en jätte, men man börjar ju undra lite. Det syns ju knappt. Fast jag kanske inte ska klaga för mycket, rätt som det är drar kilona iväg...

Ska snart åka till Västerås tur och retur. Slutar vid halv elva ikväll. Dock ledig imorgon. Planen är att träffa Patrik då. Skulle behöva dra en svängom med dammsugaren i hemmet oxå. Jack fäller så himla mycket nu, så det känns som att hela lägenheten är inbäddad i hans katthår.

Passar på å grattar Madde lite här oxå. Hon fyller ju år idag. GRATTIS, GRATTIS!!! (och krya på dig...)


Sömngångare

Måste ta mig i kragen. Går bara hemma å såsar när jag inte jobbar. Fast det är ju inte så lätt när man verkar ha drabbats av en obotlig trötthet. Är konstant trött. Denna helg har jag nog sovit mer än jag varit vaken tror jag. I lördags sov jag i Västervik å däckade vid 21-tiden. Sov till halv tio på söndagmorgonen. Kl 20.00 på söndagkvällen somnade jag igen å vaknade inte förens kl nio i morse. Vad är problemet???

Måste bli bättre på att äta oxå. Vet ju att jag borde äta för 2, men ändå är jag inte direkt hungrig. Ingenting smakar längre. Kan ju vara därför jag är så trött...
Idag har jag iaf ätit ordentlig mat med Kim. Vi gick till Gula Huset å käkade dyr a la carte. Så nu borde jag ju stå mig i några timmar.

Börjar tidigt imorgon. Först pendel å sen tur och retur till Kalmar. Lååång dag. Hur ska jag orka???

Ståplats

Usch för storhelger! Iaf när man jobbar. Har varit i Gävle idag. Helt galet med folk på hemvägen. Från Stockholm hade jag ca 300 resenärer samt 11 barnvagnar ombord. Det gick inte att ta sig fram!

Dock ledig imorgon. Sara å hennes sambo är i Linkan å hälsar på så planen är ju att träffa dom lite. Men det blir inget avancerat, ska ju jobba igen på lördag.

Ikväll blir det oxå lugnt. Är helt slut efter dagens arbetspass. Kanske är det nåt halvbra på tv som man kan ligga å fånglo på. Annars blir det väl  vågrätt läge i sängen. Men först mätta magen lite.

Mamma gråter

Hon blev nästan 20 år. Skulle fyllt i juni. Mamma är helt förkrossad å jag är inte heller helt oberörd. Har ju i stort sett vuxit upp med henne. Så visst känns det tomt även för mig. Fast jag lider med mamsen. Hon tycker att hon hör å ser henne överallt. Å det är väl inte så konstigt efter 20 år. Det var en tumör i munnen som blev slutet för lilla Smulan. I måndags somnade hon in hos veterinären. Sov gott, lilla gumman!


Nattjobb

Sitter på jobbet å väntar på att börja jobba. Jobbar typ natt idag. Börjar kl 20.07 å jobbar till 24.00. Sen 5 timmar rast i Norrköping. Börjar sen kl 05.22 igen å slutar vid 09 imorgon bitti. SEGT!

Träffade Kim igår. Var ute på Tornby å shoppade lite. Sen hälsade jag på Erica å Ilari å deras lilla tjeja. Men hon sov mest hela tiden.

Tvättat idag. Annars bara väntat på att börja jobba. Det blir ju lite fel när man börjar så här sent.

Nähä, kanske dags att hämta ut en handdator å sen gå ut till tåget. SUCK!

Mol alena

Lunchat med Alex i Norrköping idag.

Nu sitter jag hemma helt ensam å har tråkigt. Verkar som att alla har planer för kvällen utom jag. Det festas både här å där... Jag vill oxå... Fast jag kan ju inte. Ibland suger det verkligen att gå omkring med den här magen. Visst, jag kan ju gå på fest ändå, fast det är ju inte samma sak. Men förhoppningsvis är det värt det i slutänden.

Ericas väntan är iaf över nu. Hon å Ilari fick en liten flicka i onsdags. GRATTIS! Har ännu bara sett henne på kort, men gud så söt hon var. Men ont som satan gjorde det tydligen att få ut henne... Ångest!!!

Imorgon verkar det som att det blir ett besök på chokladfestivalen som just nu pågår i stan. Patrik jobbar ju på den å tyckte att vi (sambo å jag) skulle titta förbi. Eventuellt kunde han fixa gratis biljetter oxå. Jag är ju inget stort fan av choklad, fast det är ju bättre att gå dit än att sitta hemma å uggla.

Om 45 minuter börjar en film på tv. Funderar på att se den. Frågan är bara vad jag ska göra fram tills dess. Har hittills lyckats slå ihjäl 2,5 timmar sen jag kom hem från Norrköping, men nu börjar det bli segt. Har löst korsord, pratat i telefon, surfat lite på datorn å ätit en risifrutti. Jag har slut på ideer nu. Kanske lika bra att gå å lägga sig istället. Fy vad tråkig å grinig jag känner mig *USCH*.

image35Tystnaden är total

Jag hör dig inte längre
Ser att det kommer ord ur din mun,
men i rummet där vi sitter är det alldeles tyst
Jag har hört orden så många gånger förut att dom inte längre når fram
Dom betyder ingenting

Jag njuter av tystnaden...

RSS 2.0