I hopplös form

Frissan idag. Försöka få lite fason på "frisyren" som inte existerat de senaste 2 månaderna. Blev ju typ snaggad sist jag var å klippte mig. Fast nu börjar håret äntligen hitta ut ur hårsäckarna.

Var på en liten tripp till Västerås med Erica å lilltjejen igår. Åkte tåget, så det blev Leas första tågresa. Hälsade på Ida som för tillfället bor i Västerås pga. studier. Det blev flanering på stan med lunch å lite shopping. Har aldrig gått på stan i Västerås förut, men den får helt klart godkänt!

Skulle behöva shoppa loss lite idag oxå. Känns som man går i samma kläder jämt. Men det är ju inte så lätt att hitta några schyssta kläder med tanke på min kroppsform. Å så vill man ju inte lägga ut en förmögenhet på kläder som man bara ska ha i typ 2 månader. Jaja, vi får se om man lyckas springa på nåt fynd...

Desperat hemmafru

Sitter i försäkringskassans telefonkö. Måste kolla upp när min första utbetalning kan tänkas komma nu när jag inte längre jobbar. Risken är att det kommer att bli ett glapp i ekonomin... Åkte min sista tur idag på bra länge. Det känns lite konstigt att man inte ska tillbaka till jobbet imorgon. Vad ska jag göra med all ledig tid??? Städa går ju alltid att göra, men det blir kanske lite tjatigt i längden. Skulle ju iof behöva måla om lilla hallen, fast fy vad tråkigt å jobbigt. Det projektet kommer jag nog skjuta på ett bra tag. Får väl ladda upp med en trave böcker å tv-tidningen så ska man väl kunna slå ihjäl några dagar iaf.

Återbesök hos veterinären på torsdag. Jacks öga ser lite bättre ut, men det är inte helt okej än. Får hoppas att det fixar till sig så man slipper fler dyra utgifter på salvor å sprutor... Måste försöka hålla i dom få pengarna man har kvar innan man fått klartecken från försäkringskassan.

Besök hos barnmorskan imorgon. Se om jag vuxit nåt sedan sist. Troligtvis inte, men nån centimeter skulle ju inte skada.

Klockan börjar närma sig 21. Då ska jag bänka mig framför tv:n. Har hittills inte missat ett enda avsnitt av Desperate housewifes å jag har inga planer på att bryta trenden nu heller. Men som alla andra serier så börjar även denna att dala lite, fast jag hänger i ett tag till.Instängd

Väntar på tvätten... Det suger att sitta inne i det här vädret. Men det var verkligen panik, så jag var tvungen att ta tag i tvätten idag. Man har ju inte lika stor garderob längre nu när magen behöver lite mer utrymme, trots att den inte är så stor. Var ju på ultraljud i torsdags men allting såg helt normalt ut. Det är ju ingen jättebebis, men den håller sig iaf inom normalkurvan. Så nu har vi hälsat på han. Å han blinkade tillbaka.

Sambo var iväg igår å inhandlade en bilbarnstol i Norrköping. Vi hittade en fin på Blocket för 500 kronor. Så nu är nog allting inhandlat. Förutom blöjor å tvättservetter å hela den biten... Men det ska nog hinnas med det oxå. Snart har jag ju all tid i världen. Jobbar bara 2 dagar till *SMIL*

Var även hos veterinären igår med min andra bebis (Jack). Hans öga hade sett lite suspekt ut dom senaste dagarna. Å mycket riktigt, det såg inte bra ut. Han hade tydligen rivit sig i ögat å skadat hornhinnan. Så det blev kortisonspruta å ögonsalva som ska "droppas" i ögonen 2 ggr/dag. Vi försöke oss på det igårkväll, men det var inte uppskattat av Jack. Så vi får väl se hur det kommer gå med det i fortsättningen. Ska på återbesök nästa vecka igen å se om det blivit något bättre då.

Nu ner å hänga tvätten så jag kan ta mig ur denna lägenhet nån gång idag.

"Flugan"

Ledig idag. Ändå befinner jag mig just nu på jobbet... Orkade inte redovisa gårdagens försäljning igår, så då får man göra det idag istället. Lite surt, men skyll mig själv.

Inga andra direkta planer för dagen i övrigt, fast man borde ju försöka hålla sig lite utomhus iaf. Det är ju så skööönt i solen. Å så jobbar jag ju 5 dagar på raken med start imorgon å då blir det ju inte att man vistas så mycket utomhus. Utom dom få minutrarna man befinner sig på någon perrong.
 
Kanske skulle man försöka ta sig runt ån, men risken är att jag tröttnar halvvägs å vad gör man då? Ringer färdtjänst??? Kanske inte så lyckat. Bäst att hålla sig i närheten av där det finns kollektivtrafik.

Annars kanske jag skulle ge mig ut på jakt efter att par nya solbrillor. Det kan ju ta sin tid så man borde nog ta tag i den biten snart. Mitt huvud verkar ha en väldigt ovanlig form för alla brillor har en tendens att se alldeles för stora ut. Hade ju samma problem när jag köpte mina vanliga glasögon. Men trägen vinner, jag ska nog hitta ett par innan sommaren är över. Det värsta är att när jag väl hittar några som passar någorlunda har jag en tendens att förlägga dom å så får jag börja om med sökandet efter ett par nya igen...

RSS 2.0