Lite bättre...

...mår jag idag. Den värsta ångesten över provsvaren har lagt sig. Sambo ringde å pratade med nån sjuksyster igår, vilket lugnade mig lite. Men det känns ju fortfarande jobbigt såklart.

Tog ett varv på stan idag. Köpte en ny plattång, mascara å en bok. Sen lagade jag mat, rotsakspaj med köttfärs. Nåt nytt recept jag tänkte prova, men jag tyckte nog den var lite torr. Men det kanske inte beror på receptet utan kocken...

Ingenting på teven ikväll bara för att man hade tänkt att ligga i sängen å såsa. Typiskt!

Imorgon blir det att jobba lite på hockeyn. Har ju semester från SJ, men har ju inga planer nu när det inte blir nåt med Stockholm, så jag kan ju lika gärna jobba. Vilket roligt liv man måste ha när man inte kan komma på nåt bättre än att jobba när man är ledig.

Usch och blä

Ingen bra dag idag. Sov riktigt kasst inatt (överliggning i Vimmerby) vilket gjort att jag varit som en zombie hela dagen. Mår illa å känner mig yr. Blev inget jobb för min del på cloetta center ikväll, hade aldrig orkat det.

Är sjukt orolig för vad provsvaren ska visa. Tänk om det har spridit sig. Har ju varit så trött på senare tid (eller senaste året rättare sagt). Vet inte hur lång tid det tar innan provsvaren kommer efter att dom opererat mig, men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Ovissheten är nästan värst. Håller fortfarande tummarna för att allt elakt ska vara borta.

image18


Inget mera Gävle!

Soffan är fullsatt av supportrar som försöker heja fram Sverige i nån fotbollsturnering. Jag är inte intresserad så jag har stängt in mig i datarummet.

Har fått en tid för operation nu. Jag behövde inte vänta så länge utan får det överstökat redan på onsdag nästa vecka. Måste ju dock vänta på provsvaren lite längre. Men förhoppningsvis har jag dom innan jul iaf. Bara hoppas att dom ser bra ut...

Städat lite här hemma idag å varit på IKEA med Patrik. Köpte en matta till köket som jag tror kan bli bra.

Imorgon är det dags att jobba igen. Det bär iväg till Kalmar med övernattning i Vimmerby. Ganska skön tur. Är glad bara jag slipper åka till Gävle. Har bytt tur-grupp på jobbet nu, så det ser inte ut att bli så mycket Gävle framöver *SKÖNT*. Fredag ska jag jobba på Cloetta center igen. Det var visst nån julshow av nåt slag. Det blir en lång dag eftersom jag jobbar på SJ först, men sen har jag ju semester en hel vecka. Ska bli sååå skönt! Iof ska jag ju opereras på onsdagen, men det verkar inte vara så stort ingrepp så jag borde vara på fötterna igen dagen efter. Hade ju planer på att åka till Sara i Stockholm, men i och med operationen blir det nog tyvärr inte så *TRIST*.

I väntans tider...

Vid kl 8 i morse ringde telefonen. Jag låg å sov (hade sovmorgon för en gångs skull) å försökte ignorera ringandet. Efter ca 10 signaler fick sambo nog å gick upp för att svara. Kort därefter kommer han in i sovrummet å säger att det är läkaren. Jag trodde det hade hänt nåt med pappa... Men det hade det inte. Utan han ville bara meddela mig provsvaren från leverfläcken som jag opererade bort på ryggen för 2 månader sedan. Det var malignt... Shit, jag har cancer!!! Fick en tid redan kl 11 idag. Som tur är verkar oddsen väldigt bra. Det satt ytligt så förhoppningsvis fick dom bort allt det onda vid 1:a ingreppet. Men för att vara på den säkra sidan ska dom öppna upp ryggen igen å skära bort ytterligare hud å hudlager. Sedan sprutar dom in nån slags kontrastvätska (som visst är radioaktiv) för att kunna se så det inte har spridit sig till några lymfkörtlar. Bara att hålla tummarna å hoppas på det bästa. Vet inte när ingreppet kommer att ske. Dom skulle skicka hem en tid. Bara det inte dröjer allt för länge. Det jobbigaste är ju att vänta...



"Vi beklagar förseningen"

Usch, vilken dag jag har haft. Ingenting har gått som det ska. Först 1 timme sen upp till Gävle pga fordonsproblem, vilket gjorde att jag fick slänga i mig maten för att hinna med tåget tillbaka till Linkan. Ytterligare 1 timme sen på väg hem. Även det pga av fordonsproblem. Fick byta ut tåget i Stockholm, vilket resenärerna tyckte var måttligt roligt. Pga av förseningen hann inte resenärerna med sina anslutningar i Linköping utan fick istället vänta 2 timmar på nästa tåg. Å vem fick ta skiten..? (Jag såklart).
Hoppas det går smidigare imorgon.

En kul sak var iaf att jag träffade Henke på tåget. Han skulle till Arlanda för att sedan ta flyget till Thailand. Har inte sett honom på 100 år... Men han var sig lik. Hoppas du får det gött i solen!

Är helt utmattad. Tror det är dags att krypa ner i sängen trots att klockan bara är åtta...

image17
Satans tåg...

Snark...

Är grymt trött. Klockan ringde 03.45 imorse *GÄSP*. Inte många timmars sömn blev det. Jobbade på hockeyn igår å var inte hemma förens vid 10-hugget på kvällen.
Nu har jag rast i Stockholm en timme innan det bär av mot Gävle. Hemma igen vid 17.30 (låångt kvar).

Har varit lite krasslig i veckan. Stannade hemma från jobbet tis-ons. Känner mig fortfarande inte 100, men det blir väl inte bättre av att ligga hemma (fast det skulle ju helt klart vara skönt). 
Har dock försökt att röra lite på mig. Gick runt ån en dag å i onsdags blev det en lång sväng runt halva stan med sambo för att kolla på novemberljus. Hamnade ända borta i Berga...

Jobbar hela helgen. Imorgon blir det pendel å sen övernattning i Kalmar. Så man behöver ju inte fundera över hur man ska spendera denna helg iaf.

Vecka 48 har jag iaf blivit beviljad semester *GÖTT*. Så då blir det nog att åka till Stockholm å hälsa på Sara å passa på att handla lite julklappar. Kul att ha något att se fram emot.

Så jä..a kallt!!!

Var på Lasse-konsert igår i Himmelstalundshallen i Norrköping. Vilken sunkig arena. Å kallt var det! Vi hade ståplats vilket visade sig var en stor miss. Arenan används visst vanligen till hockey eller nån annan sport som utförs på is. Å dom hade ju inte tagit bort isen för att Lasse skulle spela, utan bara lagt på en tunn, grön matta. Snacka om att mina fötter var som 2 isklampar efter 2 timmar på det golvet. Stannade inte ens kvar till slutet pga av rädsla för att förfrysa fötterna. ALDRIG mer att jag går på en konsert där igen. Tacka vet jag cloetta center!

Men Lasse var iaf bra, han gör en aldrig besviken!

image16

Ser fram emot ikväll...

...för då ska jag på winnerbäck-konsert i Norrköping!!! Kul ska det bli. Har ju sett honom ett antal ggr förut, men man kan ju aldrig få för mycket av honom.

Min gamla "sambo" Erica kommer snart hit oxå. Hon skulle hämta lite kvarlämnade grejer, så då blir det mer plats till vår skit. Kanske ska sätta på lite kaffe...

Ingen jul i år

Sovit i Gävle inatt. Gott med hotellfrukost på morgonen, man står sig nästan hela dagen.

Fick det preliminära julschemat igår. Jag kommer jobba hela julafton *SKIT*. Börjar tidigt på morgonen med pendel å avslutar dagen/kvällen med en tur till Kalmar fram och tillbaka. Juldagen är jag iof ledig, men det är ju inte riktigt samma sak. Pratade med mor nyss å det lutar väl åt att jag åker till henne dagen innan julafton å firar. Juldagen brukar vi ju alltid äta kalkon hos morbror å kusinerna.

Å så är det fars dag på söndag. Har inte pratat med farsgubben på ett tag nu. Han har blivit så gammal å skröplig. Han glömde till å med min födelsedag detta år... Men jag får väl ringa honom på söndag iaf.

Nä, nu blir det nog lite kortspel med sambo.

Morgonpigg

Ledig idag å redan uppstigen... Vad har hänt? Ingen aning, är själv förvånad. Vaknade när sambo skulle upp till skolan (kl 07.00) å kunde inte somna om, ändå var jag vaken till kl halv 2 inatt. Ja, ja bara det inte blir nån vana...

Inga direkta planer för dagen. Handla lite på Hemköp å laga lite mat har jag väl tänkt iaf. Annars är jag öppen för förslag. Kl 21 är jag dock bänkad framför teven för då är det ju desperate housewifes, mycket viktigt!
Funderar på om jag kanske skulle röra lite på fläsket å bege mig ut runt ån... Men det lär väl inte bli av (å det är ju tanken som räknas säger dom ju, så då borde det ju räcka med den).

Nä, vad sägs om lite frukost!?


IKEA idag igen

Ledig idag *smile*. Har varit på Ikea m Christopher å strosat runt lite. Köpte inte så mycket, bara några burkar å ett grytunderlägg. Köpte iof en parfym på stan först.

Körde på en älg igår på vägen hem från Gävle. Nån luftslang sprang läck, så vi blev ståendes mitt ute i ingenstans i ca 1 timme... Var inte hemma förens vid 01.00. Stupade i säng då.

Tänkte springa över till Annelie en sväng nu. Vi har lite att prata om *hemlighetsfull*....

image15

Hemma å vänder

Hockey ikväll. Kom precis hem från överliggning i Hultsfred, så det är bara att hoppa ur SJ-uniformen å dra på sig hockeykläderna. Kommer förmodligen att vara död när jag slutar vid 22.30 ikväll. Det blev ju inte många timmars sömn inatt direkt. Blev försenade på vägen mot Hultsfred, så vi var inte framme förens vid 22.10 å sen upp kl 04.00 i morse...

Stressa, stressa...

image14

RSS 2.0