Tjatmoster

Skäms på mig! Jag har blivit helt värdelös på att blogga. Å ju längre tiden går desto jobbigare blir det att ta tag i det... Men det är väl bara att ta tjuren i hornen...

Sitter på jobbet. Jour! Segt! Tänker på min väninna i Umeå som förmodligen har väldigt ont nu... Hon är på förlossningen. Håller tummarna för att allt kommer gå bra. Är så glad för hennes skull. Dom har ju försökt å velat detta så länge. Å så äntligen blev det deras tur. Lycka till, gumman!

Ser fram emot helgen. Då blir det PARTY! Sambos syster fyller 30 å har bjudit in till stor fest i huvudstaden. Sara å Pierre kommer agera föräldrar till sonen. Hoppas det kommer gå bra. Han har ju blivit "lite" trotsig den senaste tiden. "Nej" är ett ord som han använder flitigt... Men dom reder nog ut det, det är jag inte orolig för.

Nästa helg är oxå något jag ser fram emot. Då ska jag till Stockholm igen. Å träffa Sara (barndomskamraten). Det ska bli så kul! Det var så länge sen vi sågs på "tu man hand". *Längtar*

Annars går väl livet sin gilla gång. Upp å ner... Tålamodet tryter en del för tillfället, då sonen verkar ha tappat hörseln totalt. Han hör det han vill höra, om man säger så. Men det är väl så det ska vara, får väl se det som ett friskhetstecken. Å det är ju ändå lite kul att se å få ta del av hans utveckling.

Några nyårslöften har jag inte gett, men jag ska iaf försöka bli lite bättre på att uppdatera här (om det forfarande finns någon som läser?)

Nu är det snart dags att åka hem till familjen å pröva tålamodet igen=)


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag läser jag läser!! Oh vad spännande med förlossning här i Ume! Hoppas hon fick samma rum som vi fick, värsta lyxrummet! =) Ha de gott!

2010-01-11 @ 19:39:46
URL: http://wildabebin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0