Det går framåt...

Mijo har nu ätit klart sin penicillin, men han är fortfarande snorig å tar sig för örat ibland. Funderar på om man kanske ska ringa vårdcentralen för ett återbesök å se så allt är okej med hans lilla öra...

Lääänge sen jag skrev nåt här... Har glömt bort vad vi gjort sen sist.
Nån dag var vi iaf ute hos mamma å hälsade på. Å så har vi träffat Sara å Pierre. I söndags kom dom förbi oss på lite mat å igår (tisdag) var vi hos dom då vi behövde låna Sara symaskin för att lägga upp ett par gardiner. Å då bjöd dom oss på mat. Grillat! Så gott!
Jo, just det vi har ju haft lite annat besök oxå. Sambos syster å hennes vän Annika var i stan å svirade i helgen, så dom var förbi här på en fika. Å senare på kvällen kom Ella å Jocke med deras lilla söta Tiger som föddes i mars. Dom bor i Australien annars, men är i Sverige å hälsar på. Gav bort en del kläder å sånt som Mijo vuxit ur. Kul att det kan komma till användning.

En liten kul nyhet oxå; sonen går numera helt själv. Inga jättelånga sträckor, men ungeför halva lägenheten har han klarat av vid ett par tillfällen. Så snart slipper man nog gå "dubbelvikt" runt, runt i lägenheten hela dagarna. Ingen är mer tacksam än min rygg...

Nu sova! Natti, nattiSambo "in action" vid symaskinen...Kommentarer
Postat av: Cina

verkar ju nice att det är bättre med lillkillen..

men örat kanske inte är bra.. eller såå minns han att det gjorde ont?? eller vad vet jag om barn :)ser dig ibland på fb..

kram kram

2009-05-28 @ 21:03:39
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0