Då var det dags ännu en gång

Jodå, det är nog så att vi blivit föräldrar till ett "öronbarn". Var på jourcentralen igår å mycket riktigt hade sonen åkt på öroninflammation igen.
Det började med lite snuva på söndagen som blev värre på måndagen å natten mot tisdagen bara skrek han så fort man la ner honom. Vid kloclan 1 på natten somnade han slutningen å sov till klockan 6. På morgonen verkade han lite piggare, dock fortfarande väldigt snorig. Men när det var dags att sova igen så vaknade han efter en kort stund å bara skrek... Samma sak på eftermiddagen. Kände att det nog ändå var läge att ringa doktorn. Å det var ju en himla tur att jag tog magkänslan på allvar. Så nu är det penicillin som gäller 3 ggr/dag i 5 dagar.

Har iaf lite goda nyheter oxå. Vi har nu köpt oss en "ny" bil. Sambo åkte till Örebro i måndags för att kolla på en bil vi sett på nätet. Tyvärr var det lite skumt med den bilen, bland annat massa papper som saknades, så sambo tog beslutet att strunta i den. Men när han ändå var i Örebro så tänkte han (å Pierre som oxå var med) att man kanske skulle kolla upp om det fanns nån mer bil som kunde vara av intresse när man ändå var där... Å efter lite letande på Blocket via mobilen så hittade dom en Ford Mondeo kombi (tror det var en 97:a) som kanske kunde vara nåt. Fullt utrustad med AC, abs-bromsar å airbag samt sommar å vinterdäck. 19.900 ville dom ha för den.
Så nu är bilen vår! Men vi fick den för 18.000 för skatten var inte betald... Hoppas nu bara att den håller att tag.
Har ingen bild på den för tillfället, men ska se om jag kan fixa en...

Däremot lite bilder på MijO:

Ber om ursäkt för att jag är så himla dålig på att uppdatera bloggen för tillfället, men det är så mycket annat just nu.
Kommentarer
Postat av: Cina

söta kläder han har.. dem har jag sett på affären... stora killen... men jobbigt med öroninflammation.... för er alla antar jag.. men skönt med antibiotika...

styrkekramar

2009-05-20 @ 18:12:49
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0