Som vi trodde...

Som sagt, sambo var ju till doktorn i torsdags... Tyvärr hörde han samma sak som doktorn på jourcentralen, så nu väntar vi på en remiss till barnkliniken för att kolla upp sonens hjärta med ultraljud. Men jag ororar mig faktiskt inte särsklit mycket (än). Det är tydligen ganska vanligt med blåsljud på små barns hjärtan. Å skulle han ha någon allvarlig hjärtsjukdom så borde han ju varit mera medtagen å trött å han är ju raka motsatsen. Dock lite konstigt att ingen hört något tidigare...

Idag har vi iaf kommit utanför dörren. Det har varit lite si å så med det den här veckan pga vädret. Man kan verkligen inte tro att det är mitten av juni. Tyckte så synd om dom som tog studenten igår...
Men som sagt en liten utflykt till Ikea har det blivit idag. Köpte en hurts till datarummet, så man kan stuva undan allt "småplock" som ligger utspritt på hela skrivbordet (pennor, skivor, nitapparat, papper...). Ska bli så skönt att äntligen få ordning här inne. Några hyllor ska borras upp oxå, för att göra mer plats till alla pärmar som vi (sambo) har. Å sen ska gardiner å ett drapperi upp och så småningom ska vi köpa en bäddsoffa å kasta ut sängen som "blockerar" halva rummet. Men snart så är det nog ordning på torpet!

Ska gå å kolla om sambo lyckats söva sonen nu. I så fall blir det soffläge med en bok å lite snask. Sambo skulle eventuellt ut å dricka 1 öl med en kompis.


Hurtsen



Kommentarer
Postat av: Anna

Lillebror (Martin) har blåsljud på hjärtat som han haft sen han var liten och det har inte begränsat honom det minsta.

Bra att du inte går och oroar dig för det går det ju inte bättre för, håller tummarna för att det är ett sånt vanligt litet som man kan leva med, annars har jag hört att de opereras och det ska inte heller innebära några större problem.



Kram kram

2009-06-13 @ 20:16:52
URL: http://elegi.blogg.se/
Postat av: Anna

Ett tillägg till min kommentar nyss.

Sebastian får ett blåsljud på hjärtat under förkylning och det ska tydligen oxå vara vanligt men absolut inget farligt

2009-06-13 @ 20:18:46
URL: http://elegi.blogg.se/
Postat av: Cina

kramar om...

2009-06-14 @ 21:54:18
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0