Läkarbesök

Idag har sambo varit hos doktorn med Mijo, igen...
Dock inte öronen denna gång utan munnen. Sonen har ju varit väldigt kinkig när det kommer till att äta. Mat går absolut inte! Frukt å bröd har gått lite bättre å så välling då förstås. Men igår ville han inte ens ta vällingen utan gallskrek så fort han fick in flaskan i munnen...
Har sett att en tand till är på väg i nederkäken, så tänkte att han kanske var lite öm pga det. Fast äta måste han ju ändå göra. Å eftersom han bara kan somna med välling på kvällen så tog det en evighet innan han somnade igår. Klockan 22 sov han äntligen. Då hade vi gett honom alvedon. Klockan tolv vaknade han igen å gallskrek! Vi provade med välling (han borde ju vara hungrig eftersom han knappt hade ätit nåt på hela dagan), men han skrek bara ännu mer. Efter nästan 1 timme somnade han om igen efter att vi återigen hade gett honom alvedon. Han sov då till halv sju på morgonen då han vaknade upp ledsen å grinig. Provade med välling ännu en gång, men icke... Inte heller gröt funkade.
Ringde sjukvårdsupplysningen å vi fick en tid till jourcentralen klockan 10.
Doktorn kollade i munnen å konstaterade att det var fullt av blåsor i gommen. Hon kunde inte svara på om det rörde sig om en virusinfektion eller om det var någonting annat.
Hon rådde oss att iaf försöka få i honom så mycket vätska som möjligt å att fortsätta ge honom frukt å sånt som han ändå äter lite av.
Hon lyssnade även på sonens hjärta å tyckte att hon hörde ett blåsljud. Det är det ingen läkare som sagt någonting om innan, så hon skulle skicka en remiss till vår vårdcentral så att dom får lyssna på hjärtat å se om dom hör samma sak. Så nu får vi vänta på det oxå...
Alltid är det nåt!
Hoppas iaf att blåsorna snart försvinner så han kan börja äta å sova bra igen.
Stackars lilla Pyret!!!


Kommentarer
Postat av: Cina

usch vad hemskt med massa blåsor i gomen.. aj aj..

lille killen.. att det som du säger alltid ska vara ngt... kramar om

2009-06-06 @ 23:15:07
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej det där lät ju inge kul hoppas det går över fort/kram

2009-06-07 @ 19:58:18
URL: http://loovisa.babyblogg.se/
Postat av: Lotta

Stackars liten! Hoppas det går över snart, han har verkligen hunnit med mycket sånt där i sitt lilla liv :-(

Tråkigt för oss att vi inte fick träffa dig häromsistens, men jag förstår att det kan vara skönt med lite egentid ibland. Det är dig väl unt!

Hur går det med körkortet förresten?

/Kram

2009-06-08 @ 09:51:13
Postat av: Linda svarar Lotta

Jo, det var lite synd att jag missade er senast, men som sagt behöver man lite egentid ibland.

Det går framåt med körkortet. Teorin är i stort sett avklarad,halkan körd, så det är bara lite mer övning bakom ratten kvar nu. Känner att jag vill få lite mer körvana innan jag kör upp...Ha det gott å hälsa resten av familjen!

2009-06-08 @ 14:31:38
URL: http://sambomedkatt.blogg.se/
Postat av: Marie

Stackars liten.. jag vet vad han går igenom och förstår att han inte vill äta och är ledsen. I höstas hade jag blåsor i hela gommen, svalget och tungan... höstblåsor sa de. Ofarligt men extremt jobbigt... och smittsamt. Hoppas han kryar på sig snart.. Kram på er!

2009-06-11 @ 20:16:25
URL: http://wildabebin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0