Tack för maten!

Var hos mamma i söndags. Hon bjöd på mat. Gott! Å så skönt att slippa laga själv...
Efter maten tog vi en promenad till kanalen för att se om det fanns några änder som Mijo kunde skratta åt, men vi såg inte en enda. Så då gick vi förbi mammas väninna Anne-louise på vägen hem istället. Dom har 2 hundar å det tycker ju sonen är sååå roligt!


Annars har det väl inte hänt så jättemycket... Sambo jobbar kväll denna veckan, så jag är själv hemma med Mijo hela kvällarna. Var lite orolig för hur det skulle gå eftersom han varit ganska gnällig kvällstid den senaste tiden å inte velat sova. Fast det har gått jättebra! Han har somnat vid 7 varje kväll hittills. Vi har ju tagit bort förmiddagsvilan så det kan ju ha med det att göra. Nu sover han alltså bara 1 gång/dag å det är efter lunch. Idag somnade han till och med utan välling. Sensation! Har aldrig hänt förut.

Imorgon förmiddag ska sambo gå med Mijo till vårdcentralen för att kolla upp hans hjärta. Jag kan tyvärr inte föja med för jag har en tid hos frissan samtidigt... Men det ska nog gå bra ändå.
Jag återkommer med mer info efter besöket.

Nu blir det sängen med sällskap av en bok!

Natti
Kommentarer
Postat av: Cina

han är ju bara så söt... vill äta upp han.. eller om jag ska få träffa honom i sommar kanske jag inte skulle sagt så... leeeeer.... han är söt er lille kille... kramar om...

2009-06-17 @ 11:02:41
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0