Uppåt väggarna

Jodå, saker å ting börjar återgå till det normala efter sonens sjukdomsfall. Han äter å sover numera som vanligt. Å jag försöker ta igen min förlorade sömn.

Jobbade på hockeyn igår. LHC mötte Djurgården. Hemmalaget låg under fram till de sista minutrarna i sista perioden, men lyckades tillslut besegra de något förvånade nollåttorna. Var lite rädd ett tag att matchen skulle sluta med förlängning, vilket för mig innebär längre arbetstid. Var inte så sugen på det... Så tack LHC, för att ni slutligen petade in ett avgörande mål! 
Ska jobba på lördag oxå. Då är det visst dags för Linköping att möta MoDo. Lycka till!

Lunchade med en gammal vän igår, Magnus. Vi har inte träffats på ett par år, så tyckte det var dags att uppdatera oss lite i varandras liv. Han bjöd på pannbiff med lök i sitt bonnkök. Jättegott! Tack så mycket!

Imorgon kommer mamma hit för att underhålla sonen lite, så att jag ska kunna packa några kartonger. Det börjar ju dra ihop sig nu... PANIK! Hur ska vi hinna??? Men det måste ju gå, så då gör det säkert det. Lugn å fin...

Vi var å valde tapeter i lördags. Har bestämt oss för att tapetsera om i det som ska bli vårt kontor/gästrum. Stångåstaden har ju inte nått jättestort tapetutbud, men vi enades iaf om en vit- svartmönstrad tapet som ska agera fondvägg å en helvit tapet som får täcka resten av väggarna i rummet. Det blir nog bra får vi hoppas.
Arbetet ska utföras vecka 8 (kommande vecka efter inflyttningen), så vi måste hålla det rummet tomt. Vilket innebär att rummets tänkta inredning måste ställas någon annanstans... Var??? Känns ju lite trist att man inte kommer kunna komma iordning innan rummet är tapetserat. Får hoppas att målarna dyker upp på måndagen, så datorn å resten av grejerna kan ställas på plats på tisdagen.


Ett smakprov på vårt tapetval. Kan det funka?

 




Kommentarer
Postat av: karina

hej gumman

har saknat dina inlägg men jag förstår att du har mkt nu.. blir bättre när ni kommer i ordning..

hoppas liten är friskare nu och att flytten går smärtfritt...



tänker på dig och er...

kram Cina

2009-01-28 @ 15:07:28
URL: http://livetsomfisk.blogg,se
Postat av: Anna

Jag är ju inte mycket för mönster överhuvudtaget men som fondvägg kan det absolut fungera.

Sömnbrist är ett allt för vanligt förekommande problem även här, det trots att barnen nu börjar bli stora.

Lycka till med flytten

Kram

2009-01-30 @ 23:00:41
URL: http://elegi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0