Vid gott mod!

Igår kom boken som vi beställt; "Somna utan gråt". Den verkar kanon! Har redan hunnit läsa nästan hela. Så jag är vid gott mod när vi nu ska försöka få ordning på sonens sömn. Det är en långsiktig "lösning", så det är inget som man ändrar på över 1 vecka eller så. Den handlar väldigt mycket om barns rutiner och  vikten av dessa, så det är ju ingen utpräglad metod som man ska följa till punkt och pricka, utan man sätter upp rutiner å liknande efter familjens och barnets behov och mönster. Sedan gäller det bara att följa dessa. Tror det ska funka bra.

Nu närmar sig flytten med stormsteg. Bara lite drygt 1 vecka kvar... PANIK! Tyckte vi var i fas för några dagar sedan, men nu känns det som att tiden springer ifrån oss. Å nu i helgen finns det ju inte så mycket tid till packning eftersom sambo ska iväg på whiskey-mässa (igen). Å nästa helg flyttar vi... Under veckan som kommer så är det inte heller lätt att hinna med så mycket pack, eftersom sambo då är i skolan hela dagarna å kommer inte hem innan klockan 17.30 på kvällarna. Å då är det ju tänkt att Mijo ska börja sina kvällsrutiner, så då är det lite fel tid att sätta igång å packa.
Men det måste lösas på nåt vis. Får nog ta en diskussion med sambo om det hela.

Hepp, nu har jag inte tid att sitta här längre. Skulle eventuellt träffa Kristin idag, så måste försöka få på mig lite smink å fixa håret.
Kommentarer
Postat av: Marie

Så kul att du läser min blogg oxå! Jag läser din varje dag. Tycket det är så kul att följa vad som händer i ditt liv! Men bebis o allt. Hoppas allt går bra med de nya rutinerna! Verkar lovande, om man tänker på vilken förändring det blev här hemma med lite fasta rutiner bara! Jag tror på er!! Ps prova göra egen raggmunk! Sååå gott! (fast se till att er fläkt fungerar) =)

KRAM!!

2009-02-06 @ 22:16:03
URL: http://wildabebin.blogg.se/
Postat av: Peo

Hej!

Vad håller han på med grabben? Dra iväg på nöjen helgen innan flytten!

Upprörd farsa

2009-02-07 @ 11:54:23
Postat av: Linda

Ja, han är helt hopplös...=)

2009-02-09 @ 09:08:01
URL: http://sambomedkatt.blogg.se/
Postat av: Sambo

hum.. nu var det ju bokat och bestämt innan vi ens hade en ny lägenhet att flytta till.. sådetså! :oP

2009-02-10 @ 20:33:21
URL: http://deepmaro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0