Ska det aldrig ta slut?

Igår var sista dagen på Mijos penicillinkur. SKÖNT, tänkte jag...
Vid 11 kom mamma å Bengt. Dom skulle agera barnvakt medan sambo jag drog till Ikea för att handla lite möbler å dylikt.
Vi köpte 1 nytt vardagsrumsbord, 2 sängbord, 1 stor svart matta till hallen, 2 svarta badrumsmattor+handdukar, 1 badrumsskåp, 3 gardinstänger, 2 vitrindörrar till vår ena bokhylla å en hel drös med värmeljus. Nota: nästan 5000 kronor. Sen for vi vidare till K-Rauta för att inhandla nya borr å expander-plugg. Det blev även 1 duschdrapperi å en ny mopp.
När vi kom hem igen informerade mamma oss om att Mijo hade kräkts ner både henne å sig själv...
Jaha, kanske hade han bara ätit lite mycket resonerade jag. Men så var ju tyvärr inte fallet blev jag varse när jag senare gav sonen en flaska välling. ALLT kom upp igen! Det sprutade som en fontän. Å så fortsatte det sedan hela kvällen. Allt som han drack eller åt kom upp lika fort igen. Gav honom vätskeersättning, men även det kom upp... SUCK! Så idag har tvättmaskinen gått varm här hemma.
Fast trots att sonen var sjuk (igen), så fick vi ändå möblerna ihopsatta å en del andra möbler nerburna till förrådet. Tack Sara å Pierre!
Idag mår iaf pyret lite bättre. Han har inte kräkts, men nu kommer allting ut den andra vägen istället, som gul rinnande buljong. Groose!!!
Å idag har vi faktiskt oxå fått en del gjort. Spegeln i hallen hänger nu på plats å vår nya hatthylla är ihopskruvad (fast ännu inte upphängd). Jag lägger ut bilder på nya lyan när allt är klart å vi är nöjda med resultatet. Det kommer nog dock dröja ett tag... Sonens rum ska ju målas å 1000 andra småsaker ska fixas å inhandlas... Så håll ut, det gör vi=)

Vårt nya soffbord


Badrumsskåpet
(Vi hade redan ett, men behövde ett till)



Kommentarer
Postat av: karina

meen stackars mijo o er... kraam

men fina fynd på ikea... ska bli kul att se mer

bilder sen....

2009-02-23 @ 20:49:47
URL: http://livetsomfisk.blogg,se
Postat av: Fatty

Snygga stuff ni inhandlat! Gillade verkligen det mörka soffbordet. Är det nån slags låda i själva bordet eller varför är det så "tjockt"? Very nice. Men du har ju bra smak. Längtar ocå tills man kan fixa o dona med saker här hemma. Det ligger lite på is. Skulle vilja göra om så mkt. För att inte tala om badrummet. Men det känns som man måsta ha nånstans att ta vägen då ifall den ska renoveras. Man ska bara få sig ett ryck o göra allt. :) Kram och hoppas Mijo blir bättre snart!

2009-02-24 @ 09:18:20
Postat av: Linda (Svarar Fatty)

Jodå, det stämmer att det finns lådor i bordet. 2 stycken, 1 på varje kant. Himla smidigt när man har barn... Förut hade vi ju bara en hylla under bordet, men där fick ju inte sakerna vara ifred. Å det var inte så dyrt heller, 995:-

2009-02-24 @ 11:29:53
URL: http://sambomedkatt.blogg.se/
Postat av: kikki

Mmmmm det är så kul när dom kräks... inte. Som tur är så va Theos rätt luktfria... Alltid något. Nu har det gått över 24 timmar och ingen annan har kräkts så hoppas hoppas.... Jag vill med handla nya möbler!!! Särskilt soffa, vår är 22 år gammal. Det är grooose!

2009-02-24 @ 12:23:36
URL: http://eklundens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0