Mer vild än tam

Jodå, det håller i sig. Sonen somnar runt halv 7 på kvällarna. Fast sen vaknar han ju desto fler gånger under kvällen/natten. Suck! Får hålla tummarna för att det ger med sig snart. Å så har vi ju det här med dagsvilan... Han sover ju bara cirka 30 min/gång (2 gånger/dag), vilket är alldeles för lite. Han bör sova 1-2 timmar/gång. Enligt boken "somna utan gråt" ska man få barnet att somna om, om det sovit mindre än en timme, men det är lögn i hel*ete att få vår lilla son att falla tillbaka i nån sömn. Har testat allt; välling, vagga, lägga honom bredvid mig i sängen... INGENTING funkar! Vad ska man göra då???
Konsekvensen av hans bristande sömn under dagen resulterar ju i att han framåt 16-17-tiden är måttligt kul att ha att göra med. Men vi vill inte låta honom sova då, för då resulterar det i sin tur att han är vaken halva natten. Man kan väl kalla det moment 22...

Här är iaf sonens nya rutiner;
Vaknar runt 7
Äter gröt
Välling vid 9-9.30
Sover
Mat 11.30
Sover 13.30
Välling 14.30
Gröt 17.00
Välling 18.30
Sova

Jag känner mig helt slutkörd! Mijo tar för tillfället all min energi. Han är mer vild än tam, den ungen. Han ska vara på precis ALLTING å är inte still 1 sekund.  Han "pratar" ständigt, eller rättare sagt gapar, med väldigt hög decibel. Risken för tinnitus är optimal...
Å så har han börjat ställa sig upp mot allting; soffan, bord, stolar, väggar, sängen, ugnen... Å så plötsligt får han för sig att han ska gå därifrån å kastar sig handlöst rakt ut. Å eftersom han inte kan gå (fast han tror det), så faller han rakt ner i golvet med ett illtjut. Men inte lär han sig för det. 2 sekunder efter att man tröstat å släppt ner honom så är han på det igen... Envisa barn! Funderar på att köpa en hjälm=)
Erika kommer att ha att göra på söndag. Vi lämnar Mijo där under tiden vi flyttar. Stackars henne, hon har ju Lea att ta hand om samtidigt oxå... LYCKA TILL!

Nu är i stort sett hela lägenheten nerpackad. Känns skönt! Sambo får ta det sista på lördag. Mijo å jag åker till Erika då å stannar över natten, så slipper vi köra ut Mijo dit på söndag morgon.

Imorgon kommer dom å besigtigar lägenheten, hoppas att det ska gå bra. Vi har ju målat en del...

Igår kom Sara å Pierre förbi en sväng. Med semlor! Gott, gott. Tack så mycket!

Törstig! Måste ta ett glas juice.


Kommentarer
Postat av: Marie

Låter som en solklart fall av 7-månadersbebis =) Hihi de har så mycket att upptäcka så det är svårt att hänga med! Han verkar ju störtkul din grabb! Hoppas flytten går fint i helgen! Kram

2009-02-12 @ 21:27:18
URL: http://wildabebin.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det ligger helt klart i släkten det där ständiga tjattret, våra har inte tystnat än... Du får skylla på Sambos gener ;-) och tänka att han har säkert nytta av sin verbala förmåga när han blir stor.

2009-02-13 @ 07:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0