Påsken

Då ska vi se... Påsken var det, ja. Känns lite konstigt att skriva om den nu, men några rader får det nog bli iaf.
Skärtorsdagen blev det lite vin med Stefan hemma hos Camilla. Inget avancerat. Lyssnade på musik å diskuterade livet.
Långfredagen bar det av med hela familjen till Askeby för att gratulera Lea på 1-årsdagen "lite" i efterskott. En lära-gåbil fick hon av oss. Tror den var mycket uppskattad.
Påskafton blev det en längre tripp till Habo (utanför Jönköping) där sambos ena syster bor. Vi var bjudna på påskmat där. JÄTTEGOTT! Resan gick väl ändå ganska bra trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt (men när blir det det...). Vi tänkte att vi var smarta om vi åkte när Mijo skulle sova på förmiddagen så han slapp vara hysterisk hela vägen (det är ju sååå trist att sitta fastspänd i en bil). Å han somnade ju nästan på en gång. SKÖNT! Kanske sover han hela vägen, eller iaf nästan. Vi räknade med att det skulle ta cirka 2 timmar. Men när vi kört på motorvägen en bit så blir vi omkörda av ett gäng "hottade" bilar... Just det, Elmia-mässan! Å fler bilar kom å körde om, det var snart en hel karavan. Men när dom väl kört om så låg dom bara å "puttrade" i 110 (det är 120-väg). Lite tröttsamt! Inte lätt att köra om typ 20 bilar heller som ligger i baken på varandra. Så vid Östgötaporten bestämmer vi oss för att svänga av en stund, så kanske karavanen hinner iväg en bit.
Vi skulle aldrig ha gjort det... Naturligtvis vaknar sonen, efter att bara ha sovit 1 halvtimme! Så det var bara att lyssna på hans klagosång resten av resan. SUCK! Men fram kom vi iaf till slut. Sambos mamma å pappa samt mormor kom oxå hela vägen från Arboga. Inte så ofta Mijo träffar sina farföräldrar, så det var ju jättekul att dom kunde umgås lite.
Jag passade på att träffa en "gammal" klaskompis oxå. Hennes föräldrar bor i Habo, så hon passade på att åka dit så vi kunde uppdatera oss lite i varandras liv. Kul!
Hemvägen gick iaf bättre. Då slapp vi alla "Elmia-raggare" på vägarna å Mijo kunde sova hela vägen hem. Men när vi väl kom hem så blev han ju som sagt magsjuk... Himla tur att han iaf höll sig å inte kräktes ner hela bilen. Nu mår han bra igen!
Det var den påsken, det.

Idag ska jag på personalfest med Cloetta Center. Kvällen skulle visst börja med bowling på Strandgatan 2, sen vet jag inte vad som väntar... Hoppas det blir kul, har sett fram emot det.


Lea på sin bil


Mijo åker gräsklippare med pappa


Lek i sandlådan


Så kul att sitta i gräset...


Åker traktor


Spanar


Sitter i gräset (igen)


Mia, min gamla klasskompis

Kommentarer
Postat av: Mia

Tack för fina ord i min blogg. Jag är lika dålig jag på att kommentera fast jag läser din blogg varje dag. Ni verkar haft en fin påsk! Ser konstigt ut med grönt gräs och lättklädda människor... Vi har ju som sagt åkt skoter på en meter tjock is med snö på... Skönt att ni börjar krya på er nu! KRam kram

2009-04-17 @ 12:54:35
URL: http://wildabebin.blogg.se/
Postat av: Cina

kramar om.. hoppas festen blir kul...

i sommar kommer vi ner.. då får v se till att ses..

kram..

2009-04-17 @ 14:42:07
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/
Postat av: Cina

tänker på dig och er...

var rädd om dig gumman..

så du orkar.. kram

2009-04-21 @ 23:54:54
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0