Fängslad

Jaha, då var det visst helg igen... För mig gör det ju dock ingen skillnad vilken dag det är. Men kul för er som får vara lediga iaf=)
Imorgon blir jag  "gräsänka". Sambo ska på bröllop i Västerås.

Måste försöka aktivera lillen lite. Han har visst varit instängd i lägenheten i 2 dagar nu. Usch, vilken lat morsa han har... Nejvars, det är bara inte alltid så lätt att komma ut när sambo är i skolan hela dagen å det tar flera timmar innan man är redo att gå ut. Å så gillar Mijo inte direkt att ligga i vagnen några längre stunder, utan vill bli buren så han ser omgivningen. Det blir lite meckigt när man är själv... Dra vagnen samtidigt som man har en bäbis på armen. Plus att jag dessutom måste bära vagnen upp å ner för trapporna... Man drar sig lite då.
I förrgår var vi iaf ut med honom en sväng. Tanken var att vi skulle gå runt ån, men på vägen svängde vi förbi Stefan å fastnade där. Fast det var ju trevligt det oxå förstås.

Nu blir det snart tv:n en stund. Doobido börjar kl åtta, så det blir det att se. Sambo har precis matat sonen, så han kanske somnar snart oxå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0