Skev dygnsrytm

Trött, tröttare tröttast... Sonen är på god väg att vända helt på dygnet. Hela förra veckan somnade han inte före klockan tio på kvällarna. Det är väl helt okej om han istället sov längre på morgnarna, men icke. Dessutom har han börjat vakna flera gånger under natten. SNARK! Han kan sedan sova flera timmar under eftermiddagen, vilket gör att han sedan inte kan somna skapligt på kvällen. Ond cirkel! Vi försöker med alla medel att återställa sonens dygnsrytm, men tyvärr drar vi nog det kortaste strået i den frågan.

Väntar fortfarande på svar angående lägenhetsbytet. De ville först prata med vår hyresvärd hur denne ställer sig till renovering av lägenheten. Dom har fått klarteckan att nytt kök kommer att installeras, men väntar ännu på svar om väggarna kommer att få nya tapeter.
Ja, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge...

Snöar gör det idag. Fördelen med det är ju att det blir betydligt ljusare ute, men med erfarenhet så vet man ju att det inte kommer bli långvarit. Kan sakna vintern när man själv var liten. Då låg iaf snön kvar längre än en kafferast å man kunde åka pulka å bygga snögrottor. Kommer Mijo att få uppleva det???


Jag vill åka pulka!!!





Kommentarer
Postat av: maro

Såklart han måste det! Det får vi se till! Kommer inte snön till berget så får berget åka till snön! :o)

2008-11-24 @ 23:03:05
URL: http://deepmaro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0