Hej Då, Kustpilen!

Lyckades sova ganska länge idag å vaknade bara 1 gång under natten. Annars brukar ögonlocken åka upp å ner som en välanvänd hiss under nätterna. Ena stunden är man kissnödig å i nästa har man kramp i benen för att inte tala om den hemska ryggvärken... Men det är väl sånt som går över snart. Bara 1 månad kvar nu... Tiden har gått fort, men ändå långsamt. Fast nu segar den sig verkligen fram.

Ikväll blir det iaf lite festligheter på jobbet. Avskedsfest för att vi förlorade körningen på Kalmar å Västervik. From imorgon är det Veolia som kommer att transportera resenärerna söderut istället. Känns ju lite trist, fast jag påverkas ju inte direkt av det det närmaste året... Men några kollegor har ju valt att gå över till Veolia å det är ju inte så kul =(. Fast man kan ju fortfarande umgås på fritiden trots att vi blir konkurrenter.

Har även lyckats ta mig i kragen å målat om i lilla hallen. Inte illa!!! Fick ett ryck häromdagen å sprang ner å köpte roller å pensel. Tröttnade dock halvvägs, men var ju tvungen att göra färdigt det jag påbörjat. Å vilken "träningsvärk" man vaknade med dagen efter... Men nu är det iaf klart!


Lycka till, Veolia!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0