En liten nyhet...

Som egentligen inte är någon nyhet längre. Iaf inte för vissa, men däremot kanske för andra... Sambo och jag har ju vetat sedan november. Därefter har skaran av vetande fyllts på succesivt. Har dock inte kunnat skriva något om det på bloggen då svärföräldrarna varit ovetandes tills igår. Hade ju kanske inte varit så kul för dom att läsa på en blogg att dom ska bli farföräldrar. Men nu vet dom.

Så i Juli utökas alltså familjen med 1 familjemedlem. Känns fortfarande inte helt verkligt. Trodde det skulle bli lite verkligare efter att ha varit på ultraljud, men icke. Har ju inte mått dåligt heller. Bara känt mig omänskligt trött. Sen har det ju varit en del annat som tagit upp tankar och energi. Men nu har ju det mesta av det löst sig så nu kanske man kan komma till ro i sinnet.

Kom nyligen hem från Stockholm. Stannade kvar efter utbildningen i torsdags för att tillbringa lite tid med Sara. Har inte gjort så mycket. Sprungit lite på stan å igår var vi ute med några kollegor till Sara som alla heter Linda... Så vi var 4 st Linda å 1 Sara. Stället vi var på hade riktigt dålig service. Det tog 20 min att beställa mat (och då fick vi säga till dom annars hade vi nog suttit lika länge till). Så någon dricks blev det inte! Stället heter Kjellsons å ligger på Birger Jarlsgatan. Jag råder er att INTE gå dit.

Ska snart iväg å fira mamsen. Sen blir det att stanna till hos Patrik på hemvägen å gratta honom oxå.
Sambo åkte till Stockholm idag för att fira syster-yster som oxå fyllt år. Det är mycket nu...

Dags att slå in paket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0