Nu är det jul igen!

Eller iaf snart... Vi förbereder oss för fullt här hemma. Julkorten är fixade (men ej skickade), granen är inköpt (men inte klädd) å julpyntet (dom få tomtarna vi har, jag tror det är 3...) är framtagna. Julklapparna har vi dock inte börjat med än. Eller Mijo fick väl iofs en tidig julklapp häromdagen. En hoppgunga i form av ett flygplan. Trodde han skulle bli helt lyrisk när han fick möjlighet att "stå" helt själv, men repet som är till för att hålla händerna i var mycket mera intressant. Han försökte med alla medel få in det i munnen. SUCK!

Det gick bra hos farbror doktorn. Kroppen verkar vara i sin ordning. SKÖNT! Måste ju dock fortsätta klämma, känna och titta regelbundet för att upptäcka om något avvikande uppstår.

Igår var jag på föräldragrupp med sonen. Det var vi och 6 mammor till  med sina bäbisar. Det var väl helt okej, men skulle ju kunnat vara bättre... Varför är det alltid så att i varje grupp med människor så finns det ALLTID en som måste prata och ifrågasätta ALLTING hela tiden??? Barnmorskorna (och vi andra) fick knappt en syl i vädret, pga. av att denna människa inte kunde vara tyst. Så tyvärr gav inte träffen mig så mycket. Men vi har en tid på bvc på onsdag, så då kanske jag kan få några ord med barnmorskan.

Senare på kvällen kom Kim och hennes kusin förbi här en sväng. Ett tag sen vi umgicks, så det var ju trevligt, såklart!
Ja, ALLT ska stoppas i munnen...


Kommentarer
Postat av: Lotta

Skönt att det var bra med dig. Och Mijo är ju alltid lika söt :-) Sköt om er, vi ses väl i Arboga sen.

2008-12-08 @ 07:32:33
Postat av: Linda

Det gör vi! Vi åker nog upp på lördagen och stannar över natten.

2008-12-08 @ 10:00:15
URL: http://sambomedkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0