Julen 2008

Nu är den över. Mijos 1:a jul!
Den har varit både stillsam och hektisk. Den började fridfullt på julafton då vi var hemma hos oss. Mamma och hennes Bengt kom hit med paket å frestelse. Vi åt traditionsenligt julbord. Ända skillnaden var att i år var det jag som stod vid spisen, inte mamasen (förutom frestelsen då förstås).

Juldagen spenderade vi hemma hos min morbror Johnny å hans fru Lena (+kusinerna å liten annan släkt...) som som vanligt bjöd på kalkon. Den traditionen har vi haft sedan mormor gick bort för 8 år sedan. Fast det var iofs premiär för sambon i år. Ganska lugnt å städat även där...
Senare på kvällen kom Sara (Stockholm) och hennes sambo hit, samt hennes bror ett par vänner till honom å sen såklart Figge=). Det blev några glas vin å sen lämnade vi sambon hemma med sonen å begav oss ut i nattvimmlet.

Annandagen jobbade sambo å jag var lite seg...

På lördagen var det så dags för familjen att stuva in oss i bilen å fara till Arboga för att fira lite jul med Mijos farmor och farfar och hela den övriga Rosdal-klanen.
Resan dit gick helt smärtfritt. Pyret var så snäll hela vägen. Och resten av hela vistelsen oxå, trots att det stojades på ganska vilt i församlingshemmet (som farmor å farfar hade bokat upp enkom för att alla skulle få plats. Vi var ju ändå 18 stycken...)
På kvällen däckade han i sambons famn. Å idag (söndag) sov han hela vägen hem i bilen.

Ja, det var det! Nu ska vi vila upp oss lite så vi klarar av nyår oxå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0