Pannbiff med lök

Det har vi ätit idag. 1:a gången som jag gör egna biffar, men det gick ganska bra.

Ännu en helg har passerat. Inte så mycket har hänt.
I lördags tömde sambo dom sista grejerna i sin "gamla" lägenhet. Han fick ju inte hyra ut den längre i andrahand så nu kommer nya hyresgäster att bosätta sig där.

Igår bytte vi vagnen (eller rättare sagt sambo gjorde det). Inte nog med att den utlöste larmet i vissa butiker, i lördags gick den även sönder... Bågen till sufletten gick helt plötsligt av. Snopet! Hoppas den håller bättre nu. Vi köpte oxå en ny badbalja till pyret. Den som hör till skötbordet har blivit lite liten till vår knubbiga bebis. Den nya är vi dock mycket nöjda med. Den är väldigt finurlig med inbyggda "pucklar" så sonen kan nu sitta helt själv å plaska. Smidigt!

Åkte en sväng till Ljungsbro igår oxå. Först blev det en promenad på kanalbanken. Det var lite kallt (i kanterna var det till och med is...). Å sen gick vi hem till mamsen som bjöd på kasslergryta.
På hemvägen svängde vi förbi å kollade på Sara & Pierres nya lya. Den ska renoveras lite innan dom flyttar in, men om man bortser från dom slitna tapeterna så var den jättefin. Hoppas ni kommer trivas!

Imorgon ska vi till bvc. Smakportionerna ska ju börja introduceras så jag antar att vi kommer få lite info angående det. Annars inga direkta planer för veckan. På söndag är det ju iofs fars-dag å det kanske man ska fira lite i år eftersom det är sambos premiär...


Göta Kanal

Snart kan man åka skridskor...

Mijos nya badkar



Kommentarer
Postat av: karina

vilken iten goding ni har där... i badet...

2008-11-04 @ 22:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0