Skål!

Sova i Nyköping inatt. Har ingen lust, men det är ju bara att göra det man måste. Fick ändrad tur nästa helg oxå. Skulle haft jour i 7 timmar, men fick en tur på 13 timmar istället. En riktig skit-tur! 3 timmar obetald rast i Eskilstuna å sen ytterligare 1 timma rast i Västerås. Så av dom 13 timmarna som jag är iväg har jag bara betalt för 10 timmar. Det suger!!!

Ser iaf fram emot denna lördag. Ska bli kul att komma iväg lite. Kanske ska möta upp sambos syster i Sthlm oxå å ta en fika. Var ju länge sen man såg henne. Sambo ska på whiskey-mässa här i Linköping på lördag med min kusin, så han lär väl komma hem lagom rund under fötterna. Får väl hoppas man har hunnit somna tills dess. Lite jobbigt tycker jag att det är med onyktra människor när man själv är spiknykter. Saknar faktiskt att inte kunna dricka någonting, men det får man väl ta igen nån annan gång. När barnet väl är fött får väl sambo sitta hemma, så jag kan gå ut å roa mig lite. Fast man har väl inte riktigt det behovet längre. Men 1 (eller kanske 2) glas vin ska jag iaf unna mig då.

Snart blind?

Semester idag *yeh*. Inhandlade vagn m mamsen å sambo. Å så beställde vi skötbord å babysitter från Rockstarbaby.

Var hos optikern igår. Inga roliga nyheter... Mina vanliga linser har utgått ur sortimentet å i o med att jag tydligen har en ovanlig ögonform så finns det i princip inga andra linser som passar, utan man måste specialbeställa dom. Det kostar 2000 kr/halvår!!! Lite skillnad mot mina gamla linser som "bara" kostade runt 600 kr/halvår om man beställde dom över nätet. *SUCK* Funderar stark på att skippa linser å bara använda glasögon. Fast det känns ju inte så kul.

Träffat Kimmie idag oxå. Gick på stan en sväng å sen käkade vi på La scala (av alla ställen...). Imorgon är det dags att jobba igen. Blir en sväng till Västerås så det ska jag väl orka med. Är så trött på mitt jobb just nu. Skulle vilja vara ledig minst en vecka å bara vila upp mig. Är ledig i helgen iaf. Ska åka till Stockholm på shoppingtur med Emil på lördagen. Det ska bli kul. Tanken är att jag ska hinna med en fika med Sara oxå. Å på kvällen har Kimmie inflyttningsfest så det lär ju bli en lååång dag.

image24

image25

image26
Kanske hade varit bättre om man vore troende å levde under Jesu tid...



Gräsänka

Idag åkte sambo till Eindhoven, så nu bor man ensam över helgen. Fast jag ska ju iof inte heller vara hemma så mycket, sover i Västervik imorgon.

Hittade en spjälsäng på blocket idag som jag ska åka å titta på. Patrik är snäll å skjutsar mig. Å på måndag åker jag mad mamsen å köper vagnen. Bäst att passa på medans man har pengar kvar. Fick ju lite extra lön av SJ denna månad, så det passar ju jättebra. Kanske lite tidigt att börja handla grejer till den lilla redan nu, men man vill ju ändå passa på när man hittar bra erbjudanden. Skulle någonting gå fel med magen kan man ju alltid sälja grejerna igen. Fast det hoppas vi ju verkligen inte att det gör.

Stefan kom precis förbi å lämnade min picnic-korg som jag glömde hos honom i somras. Kan ju inte direkt påstå att jag har saknat den. Har nog bara använt den 2 gånger tror jag.

Börjar bli lite hungrig nu å tvätten måste hämtas från torkrummet oxå. Så det är väl bäst att man sätter fart...

image21
Sängen vår lilla bebis kanske får sova i

Glasklart

Nu kanske jag snart får synen tillbaka. Beställde nya linser idag. Dom jag har nu har jag haft i säkert 4 månader fast dom egentligen ska bytas efter en... Är ju lite dålig på att ta ut dom varje kväll oxå. Ibland kan dom sitta i en hel vecka i sträck. Inte konstigt att det skaver å kliar i ögonen. Men nu är nya på väg, ska bli så SKÖNT!

Sov i Vimmerby inatt. Eller sov o sov.., vaknade kl 01.30 å kunde inte somna om. Så idag har man varit som ett vandrande lik. Å imorgon börjar jag kl 04.40 *SNARK*

På fredag är det ju iaf lön. Det ser jag fram emot. Får "lite" extra bonus av SJ oxå för att det gått så bra för företaget under 2007. Alltid välkommet med några extra kronor nu när man måste spara pengar tii babysaker.
Blir antagligen att köpa en vagn denna månad. Babyproffsen har ett bra erbjudande på en helsvart kombivagn. 2995 kr är ju helt överkommligt. Har hittat ett jättefint skötbord på rockstarbaby.se oxå. 2000 kr kostar det, men det får det vara värt för det är det enda skötbord vi har hittat som ser okej ut. Gillar ju inte när det är massa krimskrams i babyblått eller rosa. I den här familjen blir det stilrena saker som matchar i färg och med resten av inredningen i huset. Fast när ungen får en egen vilja får jag nog vika mig lite är jag rädd...


image20
Denna får det nog bli

Söndagsseg

Tvättar *trist*.

Men det var helt okej igår. Fick god mat hemma hos mamsen å det var kul att träffa alla "gamlingar" hos Patrik. Stupade dock i säng när jag kom hem. Det blev ju en väldigt lång dag/kväll å sånt orkar jag inte riktigt med längre.
Träffade Patriks flickvän igår oxå för 1:a gången. Fast jag fick inget riktigt grepp om henne. Hon verkade lite avvaktande mot mig på nåt vis. Å Patrik har ju sagt att hon varit
lite svartsjuk på mig. Tråkigt tycker jag. Man det löser sig väl med tiden får man hoppas.

Sambo kommer hem idag oxå. Blir väl att käka lite å kanske se en film eller kolla lite tv. Ska ju jobba imorgon igen. Åker till Kalmar å har sedan överliggning i Vimmerby. Är inte ett dugg sugen på det, men man har ju inte så mycket val, tyvärr. Blir ganska mycket jobb framöver, på 12 dagar är jag bara ledig 1!!! Hur ska man orka???

En liten nyhet...

Som egentligen inte är någon nyhet längre. Iaf inte för vissa, men däremot kanske för andra... Sambo och jag har ju vetat sedan november. Därefter har skaran av vetande fyllts på succesivt. Har dock inte kunnat skriva något om det på bloggen då svärföräldrarna varit ovetandes tills igår. Hade ju kanske inte varit så kul för dom att läsa på en blogg att dom ska bli farföräldrar. Men nu vet dom.

Så i Juli utökas alltså familjen med 1 familjemedlem. Känns fortfarande inte helt verkligt. Trodde det skulle bli lite verkligare efter att ha varit på ultraljud, men icke. Har ju inte mått dåligt heller. Bara känt mig omänskligt trött. Sen har det ju varit en del annat som tagit upp tankar och energi. Men nu har ju det mesta av det löst sig så nu kanske man kan komma till ro i sinnet.

Kom nyligen hem från Stockholm. Stannade kvar efter utbildningen i torsdags för att tillbringa lite tid med Sara. Har inte gjort så mycket. Sprungit lite på stan å igår var vi ute med några kollegor till Sara som alla heter Linda... Så vi var 4 st Linda å 1 Sara. Stället vi var på hade riktigt dålig service. Det tog 20 min att beställa mat (och då fick vi säga till dom annars hade vi nog suttit lika länge till). Så någon dricks blev det inte! Stället heter Kjellsons å ligger på Birger Jarlsgatan. Jag råder er att INTE gå dit.

Ska snart iväg å fira mamsen. Sen blir det att stanna till hos Patrik på hemvägen å gratta honom oxå.
Sambo åkte till Stockholm idag för att fira syster-yster som oxå fyllt år. Det är mycket nu...

Dags att slå in paket

Knip!

Alltid är det nåt... Har antagligen åkt på urinvägsinfektion. Var å lämnade ett prov å får svar på onsdag. Typiskt att vara dålig när man är ledig.

Ledig imorgon oxå så jag kanske ska åka ut å hälsa på Åsa å Patrik i deras nya hus ikväll. Stannar väl i så fall över till imorgon å åker tillbaka hem när dom stackarna åker till jobbet.

På lördag blir det födelsedagsfirande i dubbel bemärkelse. Både mamma å Patrik (inte Åsas Patrik) fyller år denna vecka. Så först blir det lite mat hos mor vid sex-tiden å sen blir det att springa förbi Patrik å gratta på hemvägen.
GRATTIS TILL ER BÅDA!!!


Nu har det kommit!

I fredags kom provsvaret... Inga spår av tumören kvar *GÖTT*.

Helgen har varit lugn. Var hos Emelie en sväng i lördags. Det åts tårta å sjöngs singstar. Sedan skulle prinsessona ut men då åkte jag hem. Det räckte bra ändå.

Lite rörigt i livet just nu. Hoppas att det löser sig till det bästa. Tror jag är på väg åt rätt håll iaf. Tack Annelie å Erica för att ni stöttar å finns där!

Utbildning i Stockholm snart (17/1). Funderar på om jag ska stanna kvar några dagar å hälsa på Sara lite. Såg att jag var ledig 3 dagar i anslutning till utbildningen. Vore ju verkligen på tiden. Känns som det var 100 år den vi sågs. Å vi har ju lite att prata om...

Blåfrusen

Iiiihhh, vad kallt det är. Skulle tagit långkallingarna i morse. Inte ens på pendeln slapp jag kylan utan satt å huttrade med vantarna på. Lite värme på jobbet är det för mycket begärt???

Ringde läkaren igår angående provsvaren. Dom hade tydligen skickats den 20:e dec. Konstigt att jag inte fått dom då... Skulle avvakta ett par dagar annars fick jag höra av mig igen.

Träffade Patrik igår oxå. Det var ju ett tag sen sist. Vi käkade en bit mat på "Ribban" å snackade skit. Äntligen verkar det som att han träffat en liten Donna iaf *smajl*. Grattis!!!

Ledig 3 dagar nu *wiihhh*. Vad ska man göra då? Emelie har lite galej hos sig på lördag för då fyller hon år (grattis, grattis), så det kanske blir en liten tur till Finspång.

Nu kurrar magen så det är nog dags att fylla den med lite mat. Sen blir det ett vil på soffan *snark*.




RSS 2.0