Letar lampor

Har varit i Tornby med Annelie idag å letat lampor till lägenheten (gick faktiskt hela vägen dit). Behöver lampa till köket, vardagsrummet å ena hallen. Hittade en del, men oj vad dyra dom var. Har ingen lust att slänga ut 1500-2000 kr på en lampa. Hittade iof en fin lampa till köket på Rum interiör för 600 kr så den skulle ju kunna funka. Men jag måste fundera lite först. Kanske ändå bättre att hålla lite i slantarna...

Har inte orkat fixa nån mat idag så det fick bli micro-lasagne. Det funkar, den är faktiskt helt okej. Väntar nu på att klockan ska ticka på lite så jag kan bänka mig framför teven å se desperate housewifes. Sen blir det nog vågrätt läge i sängen. Fast imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förens kl 13.19. Ska först åka lite pendel å sen till Kalmar med övernattning i Hultsfred. Lite variation i arbetet för en gångs skull. Egentligen skulle jag åkt till Gävle, men Kim ville byta tur vilket jag bara är tacksam för. Slapp jag iaf en Gävle-sväng. Tack så mycket Kimmie. Jag ställer gärna upp å byter fler gånger...

image13
Denna skulle vara perfekt i vardagsrummet...

Tåget inställt...

Det var segt att gå upp idag. Känner mig lite halvkrasslig. Men jag kom iaf upp å iväg till jobbet. När jag stod på perongen å väntade på pendeln som jag skulle åka en liten sväng med fick jag reda på att tåget var inställt. Kul, nu får jag istället börja min arbetsdag med 3 timmar rast innan jag ska åka kustpilen till Kalmar. Kunde lika gärna legat kvar i sängen. *SUCK*

Nä, inget verkar gå som jag vill. Vi hade ju 30-års fest i lördags å jag kände mig risig redan då. Fast jag försökte bita ihop å hålla mig vaken. Efter några timmar kände jag dock att det inte gick längre. Jag ringde Annelie å frågade om jag kunde komma över å sova där å det var ju inga problem. Problemet var istället att sambo vägrade släppa iväg mig. Jag blev yxtokig! Efter en lång diskussion med några hårda ord kom jag iaf iväg. Ibland är han bara för mycket. Jag är fortfarande sur på honom. När ska han lära sig att sluta vara på mig???Lämna mig ifred å sluta tjata!

Å nu  blir texten så där stor igen. Tror det är våra arbetsdatorer som det är nåt vajsing med.


Fulla kvinnor

"Kvinnor kan" brukar man säga å det stämmer verkligen... Iaf om det gäller att röja loss. Jisses! Jobbade på Ladies night igår å oj vad dom röjde. Dansade på borden å sjöng med för fulla muggar. Vet inte hur mycket alkohol vi krängde i baren, men det var kopiösa mängder. Å när showen var slut fick vi tillkalla vakter till logerna för att få ut de galna kvinnorna.

Så idag känner jag mig som en urvriden trasa. All energi är som bortblåst. Har ont i halsen å näsan är täppt. Hur ska jag palla kvällen å sambos 30-års fest??? Vill bara sova bort hela dagen. Stackars jag...

image12

Klockan är bara barnet å jag måste sova...

Kaatjing! Stora delar av lönen borta... Betalat räkningar å köpt stövlar. Dock inte dom som jag sucktat efter. Hittade ett par andra som var lite billigare ("bara" 1300 pix). Men jag är nöjd än så länge. Som synd var passade dom inte riktigt till outfiten som jag tänkte ha på sambos 30-års fest på lördag, så jag måste tänka om lite där...

Klockan är bara halv åtta, men jag måste försöka komma i säng snart. Det blir en grymt lååång dag imorgon. Först jobba på SJ (04.21-10.48) å sen iväg till Cloetta center för att jobba på Ladies night till nån gång efter midnatt. Ja, vissa har inget jobb å jag har 2... Vilket verkligen känns av ibland. Fast det är ju himla trevligt när lönen kommer=)

                                       
image11



Lön för mödan

Idag är det löneutbetalning *smile* vilket är himla bra eftersom pengarna från förra lönen tog slut nästan innan dom kom in på kontot. (Fast så är det ju alltid.) Borde hålla i pengarna denna månad, men jag har ju hittat ett par så fiiina stövlar som jag bara ska ha! 1600 kr står det på prislappen å det kanske är lite dyrt, fast dom är ju som sagt himla snygga... Kanske tar en extra titt på övriga skor först, ifall jag skulle hitta några billigare som funkar. Men har man fastnat för några är det svårt att "bli kär" i några andra. Vi får se hur det går, ett par stövlar ska jag iaf ha innan dagen är slut!

Får ingenting gjort...

Har som sagt varit ledig idag å lyckats med att göra typ ingenting. Handlat, lagat lite mat (kors i taket) å satt på 2 tvättmaskiner, det är vad jag har gjort idag. Vilket stimulerande liv man lever. Ett kort ögonblick i förmiddags tänkte vi åka ut till mamma i Ljungsbro, men jag ångrade mig snabbt därpå i brist på motivation. Sambo har gjort några tappra försök till att få mig utanför dörren ("det är ju faktiskt sol idag"), men jag har inte gått att rubba. Har bara haft en *blä* dag idag, ingen lust med nåt. Typiskt bara för att man är ledig.

Tror att det blir att kolla en film å sen sova. Ska upp tidigt imorgon (kl 04.00) å åka pendel hela dagen.

image8
Jag är så uttråkad... *SUCK*

"Utbränd"

Idag har det varit en lång dag... Först jobbat på SJ (haft överliggning i Gävle) å sen direkt iväg till Cloetta center för att jobba på hockeyn.
Men det har ändå gått bra å imorgon är jag ledig!!! Tror iof att vi hade tvättstugan imorgon å det är ju inte lika kul. Men om jag flirtar lite med sambo kanske han gör grovjobbet *smile*.

Ska nu krypa ner i sängen å kolla på desperate housewifes som sambo, gullig som han är, har laddat hem till mig eftersom jag missade det idag. Får väl se om jag lyckas hålla mig vaken...

Natti natti

image7

Jobbsöndag

Rast i Mjölby, senare bär det av till Västervik. Började kl 7 i morse å kommer hem vid åtta-snåret ikväll. Hela dagen förstörd...

Skulle jobbat igår oxå, men tog ut en semesterdag. Bowlade ju med Ulf å Kattis i fredags å hade ingen lust att gå upp kl halv 6 på lördag morgon. Träffade på några av mina kollegor i bowlinghallen samt Conny som jag inte sett på typ 100 år... Å idag var han med på expressens löpsedel efter att ha blivit anhållen för hot mot tjänsteman. När ska du lära dig, Conny? Å annu mer Conny blir det ikväll när han är med i "Ensam mamma söker"...

Måste dra nu!

Nyfriserad

Precis hemkommen från frissan. Varför blir det alltid så kort? Frisyren är helt ok, men den skulle vara lite längre dock. Fast om nån vecka eller två funkar den nog.

Läkaren ringde precis oxå. Provsvaren från såret på benet hade kommit. Det var visst streptococker (eller hur det nu stavas), så nu måste jag byta penicillin. Kanske inte så konstigt att jag är så trött jämt, men förhoppningsvis går det över nu.

Hungrig som en varg är jag. Blir nog till att äta nåt innan jag drar iväg med Annelie till IKEA. Frågan är bara vad. Det lutar åt soppa, det går ju fort att värma. Men hur länge står man sig på det? Ja, ja bäst att sätta fart så man kommer iväg nån gång.

På väg till Gävle (igen)

Sitter i Stockholm å väntar på mitt tåg. Ska i vanlig ordning åka till Gävle fram å tillbaka... Gick upp tidigt i morse (04.00) så jag är ju inte direkt pigg (men det är man ju å andra sidan aldrig).

Det gick bra att jobba på hockeyn igår, men tyvärr förlorade vi mot Djurgården med 0-4. Tur att man inte är nån fanatisk supporter.

Ledig ons-fre *SKÖNT*. Så imorgon blir det IKEA med Annelie å kolla lite barnprylar. Hon shoppar fanatiskt nu innan nedkomsten *ler*. Det är ju en liten stund kvar, men man kan ju inte handla allt på en gång, så hon har valt att sprida ut inköpen lite. Ska bli spännande att se det lilla underverket sen. Tror det går nån slags baby-epidemi bland mina vänner just nu. Sammanlagt är dom nu 3 st som ska ha barn i mars-april. Å det är ju kul, frågan är bara vad jag ska sysselsätta mig med när alla andra tar hand om sina bäbisar...
Får väl tjata lite på sambo, men han säger bestämt nej, så man får väl så snällt vänta på sin tur. Den som väntar på nåt gott väntar ju alltid jävligt länge...

image9

Heja LHC

Hemma en snabbis. Snart iväg å jobba på hockeyn på cloetta center. Kom precis hem från utblidning på SJ om SJ Prio . Inte så intressant, men dom bjöd ju på mat iaf.

Släktkalaset i helgen gick bra. Trångt var det, men alla fick en sittplats till slut. Sambo fick pengar i present å en vas av mormor. Även jag fick lite presenter (böcker å ett fint blomsterarrangemang). Tack så mycket, vad gulliga ni är...

Å igår var sambo å jag på IKEA å förstörde lite av födelsedagspengarna. Det blev en svart adventsstjärna, ett svart kuddöverdrag å 2 svarta förvaringsboxar. Några tröjor till sambo blev det oxå å jag hittade ett par byxor å en klänning på MQ.

Oj, vad klockan tickar, dags att d
ra!


image6

Ont i benet

Har varit hos läkaren idag med mitt såriga å variga ben som aldrig vill läka. Fick en penicillinkur som ska ätas i 10 dagar. Ska bli så skönt att bli av med det, har ju dragits med det i ca 1 månad å ont som fan gör det.

Städa idag å förbereda maten för imorgon då hela sambos familj kommer hit. Har kommit fram till att vi ska göra saffransgratäng med kassler å sallad. Hoppas det ska smaka. Tallrikarna räcker nog om vi tar fram mina gamla uppsättningar oxå. Det blir ju inte så enhetligt,men bättre än att äta direkt på bordet iaf. Sambos mor å far skulle ta med campingbord å stolar oxå, så alla får plats att sitta. Det blir väl att gå upp tidigt i ottan imorgon så vi hinner förbereda det sista innan dom kommer vid kl12.

Dags att sätta fart nu...

Jävla Gävle

Är i Gävle (som vanligt). Åkte omänskligt tidigt imorse, tåget avgick kl 05.06 men jag började ännu tidigare (04.25).  Kom fram kl 09.01 och åker hem igen kl 10.59. Beräknad ankomst i Linköping kl 14.56 å sen ska handkassan redovisas, så jag är väl hemma igen vid halv fyra snåret i eftermiddag *SUCK* Körde visst på en älg på vägen upp oxå, så nu är hela fronten på tåget täckt av älghår.

Är iaf ledig fre-sön vilket ska bli riktigt skönt. Hela sambons familj (16 st) kommer på lördag för att fira 30-års dagen, så det blir ju fullt hus. Tanken är att vi ska fixa "lite" mat till dom. Undrar om tallrikarna räcker..?
Ska iaf bli himla kul att träffa alla igen. Det blir ju inte så ofta eftersom dom är utspridda lite i landet.

Nähä, måste nog speed-sova lite innan tåget avgår så jag orkar med hemresan.

Uttråkad

Har inte gjort ett skit idag! Å imorgon är det dags att jobba igen... Snacka om tråkigt liv. Lyckades iaf efter mycket om å men att ta mig in i duschen. Men har inte orkat sminka mig eller lagat mat eller gått utanför dörren. KATASTROF! Man lever bara en gång sägs det, men om man inte ens lever då..?
Borde hitta på något, men jag vet inte vad. Jag är för rastlös för att sitta still å för slö för att röra på mig... Vad gör man då? Lägger sig ner..?

Var inne på Facebook å lyckades hitta en gammal vän från barndomsåren i Ljungsbro. Det var lite kul! Annars inget nytt på den fronten heller. Men det är ju en himla tur att det finns, annars skulle jag väl tappa kontakten med omvärlden helt kan tänkas. 

image4

Söndagsstek

Idag är vi bjudna till Erica å Ilari på söndagsstek. Det måste ju vara höga vuxenpoäng på det... Ska fira hennes 30-års dag lite i efterskott eftersom jag jobbade när hon hade det stora partajet. Köpte present till henne i Stockholm igår. Hoppas hon blir glad. Är så dålig på sånt där. Köpte även present till sambos 30-års dag den 17/10, men han kunde inte vänta så paketet är redan öppnat... En klocka blev det iaf. Tror han blev glad över den, han hade ju ingen innan.

Tror allt att jag är lite bakis idag. Vi var hos Kattis å Ulf igår kväll. Dom bjöd på taco å sen spelades det alfapet (ja, det är kul) å dracks en hel del vin... Men det var himla trevligt.

Nä, dags att gå till Erica å Ilari nu *MUMS*

Vad hände med textstorleken?

Såg att textstorleken på det senaste inlägget blev större än de föregående... Skumt! Kanske beror på att stockholm har storhetsvansinne när det gäller det mesta. Ja, ja det kanske går att fixa på nåt vis.

Rast i Stockholm

SUCK! Försöker fördriva lite tid i stockholm innan nästa tåg avgår. Har hittills ätit 2 knäckemackor å en youghurt m mûsli. Var inne på facebook oxå, men det hade inte hänt så mycket där under natten.

Ser fram emot imorgon när Annelie följer med mig till Stockholm. Vi ska möta upp Sara oxå. Det ska bli så kul att se henne igen, det var så länge sen sist. Synd bara att man inte har så mycket pengar att spendera. Har ju kreditkortet, men sambo blir galen om jag använder det.

Nu har jag jobbat i 4 timmar, "bara" 9 timmar kvar.... Sen stupar jag väl i säng.


Sjukt trött (som vanligt)

Förstår inte vad det är, men jag är så trött hela tiden. JÄMT! Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover ögonlocken hänger ändå alltid nere vid hakan. Kanske har drabbats av nåt mystiskt virus... Annars beror det nog på mina oregelbundna arbetstider som jag har på jobbet. Det kan ju inte vara mänskligt att behöva gå upp kl 03.00 vissa morgnar. SNARK! Å sen jobbar man ibland 13 timmar på raken dessutom. Imorgon har jag iaf lite sovmorgon, klockan ringer inte förens kl 04.45. Sen börjar jag jobba 06.19-19.20. Tur & retur till gävle med först 1,5 timmars rast i sthlm, sedan 2 timmars rast i Gävle.
Annars kanske min kost kan bidra till den kroniska tröttheten. Lever ju mer eller mindre på micromat nuförtiden. Har blivit så slö att jag inte längre orkar laga mat. Ont cirkel det där.. Idag åt jag mat först kl 18.00 då sambo kom hem med mat från cocconut. Inte konstigt att man inte känner sig så pigg.

Fast lite duktig har jag iaf varit idag. Tvättat å strukit å lagt rent i sängen, så det ska bli skönt att snart få krypa ner...


image3

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag. Så igår bakade jag å Annelie bullar hemma hos oss. Dom blev himla goda, så idag ska jag äta minst 10 st.

Vi har även haft en nattgäst hos oss inatt. Anna, en gammal klasskompis storasyster från Jönköping som pluggar här i stan. Trevlig tjej.

Annars inte så mycket nytt. Har ju varit ledig från jobbet i 6 dagar, men inte gjort så mycket. Försöker dock klura ut vad jag ska köpa till min kära sambo som fyller 30 om ett par veckor. Har inte en susning å pengarna tryter ju lite denna månad (precis som alla andra månader). Men på lördag åker jag till Stockholm å har rast där i 4 timmar, så jag kanske kan hitta något där. Annelie följer med, så det ska bli kul! Kanske att vi möter upp Sara där oxå.

1år äldre

6 st svarta vinglas med tillhörande vattenglas, 6 st svarta muggar samt 1 st svart kaffebryggare. Det är några av de saker jag fick bara för att jag fyllde år. Passar perfekt i mitt (vårt) svart-vita kök. Sen fick ja ju en del andra saker oxå, fast dom är inte svarta. Bland annat biljetter till Winnerbäck i november!!! Å sen kan man väl nästan säga att jag köpt en stor present till mig själv, i form av en soffa ( och den är ju svart-vit). Sambon är ju iof med på ett hörn oxå. Så nu börjar det bli riktigt fint i "lilla" lyan.

I lördags firade vi min födelse med FEST. Mycket trevligt. Dock var det ju en hel del som gick i kras pga. att vinstället med 6 st rödvinsflaskor i köket brakade i golvet. Men efter viss sanering ser det nu nästan ut som innan. Förutom att de svarta krukorna fick bytas ut mot några gamla vita, ena fönsterlampan är borta, köksmattan ligger i soptunnan å de vita gardinerna pryds av röda stänk. Men är det fest så är det! Och den tog nästan aldrig slut heller... Den sista personen lämnade lägenheten kl 06.00 på söndag morgon. *SNARK*

Tur att man nu är ledig enda fram till fredag så man hinner ta igen sig. Skulle egentligen till doktorn idag å ta bort stygnen på ryggen, men jag var så trött i morse så det får vänta till imorgon. Å så tror jag att jag fått nån slags infektion i mitt ena öga. Kanske kan det ha att göra med att jag inte plockat ut mina linser på typ 2 veckor. Inte bra, men man blir så trött på kvällen när det är dags för sängen att jag aldrig orkar ta ur dom. Så nu blir det glasögon ett tag framöver.

RSS 2.0