Vad ska man äta?

Har en riktigt seg söndag. Lite ångest över att jobba imorgon. Börjar kl 05.30. En sväng till Kalmar tur å retur och slutar vid halv fem-hugget.

Stockholm med Emil igår. Tanken var att shoppa, men köpte bara ett färgschampo. Emil köpte ett par skor å så köpte vi tillsammans en inflyttningspresent till Kimmie (4 st Boda Nova glas). Fikade oxå med Kattis å Ulf och lunchade med sambos syster.
Emil hade tagit på sig stegräknaren å läste av den på tåget hem. Nästan 20000 steg hade vi gått! Så några kalorier brände man nog allt.

Svängde förbi Kimmie på vägen hem. Där var festen i full gång. Det dracks både det ena å det andra. Så kollegorna var lagom runda under fötterna. Själv sippade jag på ett glas juice. Man känner sig ganska malplacerad när man är nykter bland folk som inte är fullt lika nyktra. Fast Emil drack ingenting heller, så jag hade ju iaf en bundsförvant. Gick hem vid 23-snåret å kröp direkt ner i sängen. Hörde aldrig när sambo kom hem, men det hade visst varit runt 5-tiden på morgonen.

Funderar på vad man ska stoppa i magen idag. Orkar inte gå å handla nåt, så det får bli att rota igenom skåpen här hemma å se om någonting faller en i smaken. Troligtvis inte, men måste ju äta någonting så inte den lille drabbas av ätstörningar där inne.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0